05.08.2019  |  VVS  |  Indeklima

GROHE køkkenvaske i komposit – Kvalitet der varer en levetid

Indhold fra partner Hvad er dette?

GROHEs kompositvaske er både smarte og elegante i udseendet og yderst slidstærke og holdbare. Du får altså en køkkenvask der på elegantvis er rå og flot og som er fremstillet med en kvalitet der varer en levetid.

Kompositmaterialet anvendt til fremstillingen af GROHEs kompositkøkkenvaske er en 80-20 blanding af kvarts (80%), det hårdeste granitmateriale og akryl (20%), hvilket giver køkkenvaskene uovertruffen styrke, soliditet og hårdførhed. Kompositvaskene præsenterer forbrugerne for mange værdifulde egenskaber, så som støjreducerende teknologi og stærk modstandsdygtighed overfor varme, der gør det nemmere at klare opgaverne i køkkenet. GROHEs kompositvaske kan fås i de to elegante farver, Granite Black eller Granite Gray.

Disse køkkenvaske i komposit passer perfekt sammen med vores armaturer i farver. Foretrækker du et minimalistisk og råt udtryk kan du f.eks. trygt kombinere et af vores Essence køkkenarmaturer i børstet Hard Graphite, med en af vores køkkenvaske i komposit. For at skabe et mere prangende udtryk kan du kombinere et af vores Essence-armaturer i farven Cool Sunrise, med en af vores kompositvaske.

Kompositvaskenes egenskaber:

- Varmeresistent op til 280°
- Fremstillet med støjreducerende GROHE Whisper-teknologi
- Resistent overfor ridser, buler, pletter
- Falmer ikke i UV-lys
- 100% food safe: kompositmaterialet præger ikke madens smag eller lugt

 
Vil du læse mere om GROHEs spændende, elegante og rå køkkenvaske i komposit, så kan du læse med her

Tags: Grohe A/S

Mere fra Grohe A/S

Grohe A/S

www.grohe.dk

  • grohe@grohe.com
  • +45 44 65 68 00
  • Sluseholmen 8C, 2. TH., 2450 København SV

GROHE er et førende globalt brand indenfor komplette badeværelsesløsninger og køkkenudstyr og har i alt over 6.000 medarbejdere, heraf 2.400 i Tyskland. Siden 2014, har GROHE været en del af LIXIL Group Corporation. Som et internationalt brand forfølger GROHE brandværdierne teknologi, kvalitet, design og bæredygtighed og bestræber sig p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere