18.10.2019  |  VVS  |  Sanitet

GROHE Plus – Plus på innovation, plus på design

Indhold fra partner Hvad er dette?

Med den nye Plus-serie tilføjer GROHE igen noget banebrydende til badeværelset.

Med den nye Plus-serie tilføjer GROHE igen noget banebrydende til badeværelset. Her ser man normalt ikke armaturer der har udtræks-brusefunktion, men det bliver nu en realitet med et håndvaskarmatur i størrelse L fra GROHE Plus-serien.

Sammen med udtræksbruse-funktionen har armaturet to forskellige stråletyper og tuden er svingbar. Derfor får man med et GROHE Plus-håndvaskarmatur, både ultimativ fleksibilitet og komfort.

De daglige tjanser og stunder i badeværelset bliver alle gjort lettere med et Plus-armatur fra GROHE. Plus-armaturet i størrelse L gør både morgenen og aftenen bedre.

Med armaturet i størrelse L, kan man med bruse-funktionen nemt og elegant skylle tandpasta-resterne væk inden man går i seng, eller gøre vasken fri for morgendagens barberskum og skægstubbe. Plus-armaturet fås også i størrelse S og M med 90° svingbar tud, dog kun med udtræks-funktion i størrelse L.

GROHE Plus-seriens øvrige produkter
Yderligere præsenterer Plus-serien også forbrugere, fagfolk og resten af markedet, for bruse- samt kararmaturer, med forskellige greb, størrelser og designs.Design
Armaturets design er også innovativt i den forstand, at det kombinerer firkantede og runde former der får Plus-serien til, at spille godt sammen med både rundt og firkantet sanitetskeramik (håndvaske og toiletter), brusere og tilbehør. Der kan derfor nemt skabes designharmoni i badeværelset. Serien inkorporerer D-formen i alle seriens produkter og detaljer, som gør udtrykket stærkt og flot.

Vil du se lidt nærmere på GROHEs Plus-armatur, så kig med her

Mere fra Grohe A/S

Grohe A/S

www.grohe.dk

  • grohe@grohe.com
  • +45 44 65 68 00
  • Sluseholmen 8C, 2. TH., 2450 København SV

GROHE er et førende globalt brand indenfor komplette badeværelsesløsninger og køkkenudstyr og har i alt over 6.000 medarbejdere, heraf 2.400 i Tyskland. Siden 2014, har GROHE været en del af LIXIL Group Corporation. Som et internationalt brand forfølger GROHE brandværdierne teknologi, kvalitet, design og bæredygtighed og bestræber sig p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere