28.05.2018  |  VVS  |  Sanitet

GROHE SmartControl - alt i én kasse

Indhold fra partner Hvad er dette?

GROHE SmartControl indbygningssæt indeholder alt det du skal bruge for at få en fantastisk bruseoplevelse som ovenikøbet er minimalistisk, rengøringsvenlig og ikke mindst utroligt flot.

ÉN BETJENINGSPLADE KLARER DET HELE
Tryk på knappen for at vælge din foretrukne spraytype – to forskellige i den 310mm store hovedbruser eller håndbruseren. De kan også kombineres. Drej ringen rundt om knappen for at justere vandmængden.

Indbygningstermostaten i GROHE SmartBox er trykstyret, og reagerer på ændringer i vandtrykket på kun 0,3 sekunder for ultimativ komfort og sikkerhed.

SLANK OG MINIMAL
Forpladen måler 158 mm x 158 mm og med en dybde på kun 10mm er den super slanke indbyggede GROHE Smart- Control vægplade både elegant og pladsbesparende. Den findes både i rund og firkantet design.

LILLE OG LET AT INSTALLERE
Markedets mindste indbygningsdybde på kun 75 mm. Vandtilgang i bunden og 3 udgange. 16 vedhæftningspunkter og mulighed for at juster forpladen 6° efter monteringen.

Læs mere omkring vores alt-i-én løsninger på http://grohe-brus.dk/.

Mere fra Grohe A/S

Grohe A/S

www.grohe.dk

  • grohe@grohe.com
  • +45 44 65 68 00
  • Sluseholmen 8C, 2. TH., 2450 København SV

Friedrich Grohe grundlagde GROHE i 1936. Med fokus på bæredygtighed består produktsortimentet i dag af brusere, termostater, vandhaner, indbygnings-cisterner samt nye smart home løsninger.GROHE er internationalt anerkendt for design og nyskabende teknologi, og er den mest vindende RED Dot Award armaturproducent i verden. Med et bredt og skarpt sortiment er GROHE totalleverandør af sanite…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere