09.02.2018  |  VVS  |  Sanitet

Case: GROHE Vand- og Energitjek på Tørring Gymnasium giver en mere bæredygtig og energieffektiv institution.

Indhold fra partner Hvad er dette?

Tørring, Hedensted Kommune, Midtjylland

En fremtidssikret institution

Tørring Gymnasium tænker bæredygtighed og fremtidssikring ind i renoveringen af egne faciliteter. Med støtte fra Hedensted Kommune har gymnasiets egen varmemester, Erik Keller, taget dialogen op med Alke Kjøngerskov VVS og GROHE i forhold til renovation af toilet- og badfaciliteter.

Som led i den løbende renovering af Tørring Gymnasiums faciliteter, heriblandt varme- og ventilationssystemer, udviste man interesse for GROHEs Vand- og Energirapport. Formålet var at undersøge hvor stor en besparelse gymnasiet kan opnå ved at udskifte de gamle installationer til nyere og mere effektive løsninger.

Hvordan ser GROHEs renoveringsforslag ud?

  • Udskiftning af 48 håndvaskarmaturer til GROHE Eurosmart Cosmopolitan armatur med en gennemstrømning på 5,7 L/min.
  • Udskiftning af 1 køkkenarmatur til Eurosmart med en gennemstrømning på 5,7 L/min.
  • Udskiftning af brusearmaturer i omklædnings- og fitnessarealer til hhv. 17 styk Euphoria 110 hovedbrusere og 2 Tempesta 100 brusestangsæt.

Resultatet er en forventet samlet årlig besparelse på 556.425 liter vand og 9.837 kWh.

Til håndvaskene, den største post, endte valget i sidste ende på GROHEs berøringsfrie armatur Eurosmart CE hvor man sparer op til 50% yderligere i forhold til almindelige etgrebsarmaturer. Et vigtigt aspekt i valget af netop Eurosmart CE skyldes især de hygiejniske fordele ved brugen af berøringsfrie armaturer. Ifølge varmemesteren selv skal overskuddet fra besparelserne gå til yderligere forbedringer og energirenoveringer fremadrettet.

Interesseret i et uforpligtende vand- og energitjek?

Så kontakt GROHE på grohe@grohe.dk og hør mere.

Tags: Grohe A/S

Mere fra Grohe A/S

Grohe A/S

www.grohe.dk

  • grohe@grohe.com
  • +45 44 65 68 00
  • Sluseholmen 8C, 2. TH., 2450 København SV

Friedrich Grohe grundlagde GROHE i 1936. Med fokus på bæredygtighed består produktsortimentet i dag af brusere, termostater, vandhaner, indbygnings-cisterner samt nye smart home løsninger.GROHE er internationalt anerkendt for design og nyskabende teknologi, og er den mest vindende RED Dot Award armaturproducent i verden. Med et bredt og skarpt sortiment er GROHE totalleverandør af sanite…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere