25.03.2021  |  VVS  |  Virksomhedsdrift

Grohes medarbejdere skaber vækst

For fjerde år i træk er GROHE blevet certificeret som en af Danmarks bedste arbejdspladser.

Trods vanskelige betingelser med nedlukninger og besværligheder med direkte kundekontakt har GROHE præsteret en vækst i salget på 20 procent i 2020. Til sammenligning var den generelle vækst på sanitetsmarkedet sidste år på cirka 8 procent.

GROHEs danske direktør, Poul Christian Pedersen, fremhæver en engageret og forandringsvillig medarbejderstab med stor arbejdsglæde som en meget væsentlig årsag til fremgangen. Og medarbejderne er glade for at arbejde i GROHE, hvilket netop er blevet dokumenteret, idet GROHE for fjerde år i træk er blevet certificeret som en af Danmarks bedste arbejdspladser af den globale konsulent- og analysevirksomhed Great Place to Work. GROHE indtager nu en 14. plads.

”Jeg er meget stolt og rørt over resultaterne fra certificeringen, som blandt andet viser, at vores medarbejdere synes, at GROHE er et rigtig godt sted at arbejde. Det understreger, at den rejse vi påbegyndte i 2008 for at gøre GROHE til en succesrig, innovativ og stabil virksomhed til fordel for vores kunder og medarbejdere har båret frugt”, fastslår Poul Christian Pedersen.

Han fortæller, at virksomheden gør meget ud af, at nye medarbejdere bliver godt modtaget. De har derfor særlige introprogrammer med opfølgning henholdsvis 30, 60 og 90 dage efter ansættelsen.

”Vi har siden 2010 arbejdet kontinuerligt med at etablere en stabil arbejdsplads og opbygge en kultur, hvor medarbejderne har stor frihed under ansvar og mulighed for at udvikle sig både fagligt og personligt. Og vi lægger stor vægt på, at man hjælper hinanden og løfter i flok,” siger Poul Christian Pedersen.

-CH

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere