11.05.2017  |  VVS  |  Varme og køling

Grundfos vinder designpris for Alpha3

Cirkulationspumpen Alpha3 fra Grundfos løb med sejren i en af de i alt 13 kategorier ved dette års Danish Design Award. Pumpen fik blandt andet ordene ’imponerende’ og ’teknisk overlegen’ med fra juryen.

Grundfos har vundet designpris for sin cirkulationspumpe Alpha3 ved dette års Danish Design Award. I Alpha3 kombinerer Grundfos pumpe, måler og app, hvilket gør det lettere og mere effektivt at regulere varmesystemer.

Alpha3-systemet vandt i kategorien ’Save Money’, og fik mange rosende ord fra juryen med på vejen:                                                                                                 

”Det er et imponerende værktøj, Grundfos har udviklet med cirkulationspumpen Alpha3. Den nye pumpe er teknisk overlegen og giver installatøren overblik og forbrugeren mulighed for i hidtil uset grad at følge og regulere sit forbrug”, lød begrundelsen bag pristildelingen blandt andet.

Derudover kaldte juryen Alpha3 et eksempel på brugervenlig innovation, der går et skridt videre end de eksisterende løsninger på energiområdet.

Læs også: Nyt system gør indregulering nemmere

Prisen glæder Grundfos, der ser det som en indikator på at være på rette vej:

”For mig er prisen en understregning af, at vi er på rette spor, når vi udvikler digitale løsninger, som fokuserer på slutbrugeren og brugervenlighed”, siger Global Product Development Manager hos Grundfos, Karsten Frilev, til Midtjyllands Avis.

”Jeg håber, at prisen kan motivere os til at fortsætte ad det spor og intensivere vores indsats på det område”, tilføjer han.

-CHM

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere