06.02.2019  |  VVS  |  Varme og køling

Grundlæggende køleteknik

Indhold fra partner Hvad er dette?

Teknologisk Institut afholder i slutningen af februar og starten af marts igen de populære kurser Grundlæggende køleteknik 1 og 2. Her kan man få styr på de grundlæggende køletekniske forhold både i teorien og i praksis.

Grundlæggende køleteknik 1 og 2 er henholdsvis et 1- dags og et 2- dages kursus, der afholdes i forlængelse af hinanden, således at man kan deltage i dem begge i samme forløb eller enkeltvis – alt efter behov. 

Grundlæggende køleteknik 1 - principper
På dette kursus får man den grundlæggende teoretiske viden om et køleanlægs funktion og opbygning, således, at man bl.a. bedre kan vurdere mulighederne for energibesparelser.

Man får en indføring i teoretiske dele af den grundlæggende køleteknik for et- og totrinskøleanlæg. Hovedvægten er lagt på de vigtigste hovedkomponenter og systemprocesser. Grundlæggende muligheder for energibesparelser på køleanlæg gennemgås og eksemplificeres. Kursets mål er at give deltagerne en grundlæggende teoretisk viden om et køleanlægs funktion og opbygning, så man bl.a. bedre kan vurdere mulighederne for energibesparelser.

Læs mere om kurset Grundlæggende køleteknik 1

Grundlæggende køleteknik 2 – hands-on
På dette kursus får man styr på det praktiske - og får samtidig koblet teorien på. Man får på kurset et solidt indtryk af de praktiske forhold i forbindelse med installation af køleanlæg og et godt grundlag for at vurdere muligheder for energibesparelser på køleanlæggene. Man lærer den praktiske del af den grundlæggende køleteknik for mindre køleanlæg at kende. Hovedvægten er lagt på hands-on til praktisk rørarbejde og elektrisk opbygning af et mindre kølesystem. Man får et solidt indtryk af de praktiske forhold i forbindelse med installation af køleanlæg. Man får desuden opbygget et godt grundlag for at vurdere muligheder for energibesparelser på køleanlæg og skabt et godt fundament for mere specialiseret viden og kunnen.

Læs mere om kurset Grundlæggende køleteknik 2

Mere fra Teknologisk Institut - Energi og Klima

Teknologisk Institut - Energi og Klima

www.teknologisk.dk/

Teknologisk Institut er et førende institut inden for forskning og teknologi. Vi har i øjeblikket 1.075 specialister, og vi hjælper mere end 9.000 kunder fra 65 forskellige lande om året.Vi er stolte over at være et multidisciplinært institut, hvilket også betyder, at vi ofte angriber en udfordring fra en innovativ vinkel. Herefter bringer vi vores specialeområder i spil for at udvikle den bedste…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere