08.10.2019  |  VENTILATION  |  Arbejdsredskaber

Guide til styring af luftfugtighed

Indhold fra partner Hvad er dette?

På vores hjemmeside har vi samlet en lang række forskellige guides, artikler og artikler omhandlende styring af luftfugtighed, som særligt er til gavn for rådgivere.

Du finder blandt andet en guide, der handler om befugtning og hygiejne. Guiden fortæller om sammenhængen mellem aircondition og luftfugtighed og om indeklimaets betydning for menneskers sundhed og helbred. Herudover kan du indhente viden om forskellige former for befugtning, herunder hvordan de virker i praksis, hvordan du måler befugtningsafstanden, samt hvordan man opretholder en god hygiejne i befugtningsanlægget.

En anden guide forklarer de forskellige metoder, der er at finde inden for luftfugtighed. Det gælder eksempelvis højtryk, damp, adiabatisk og hybrid med flere. I guiden er der praktiske eksempler og beskriver, der kan være med til at vejlede og rådgive til at vælge til den rette løsning til dit specifikke projekt.

Har du brug for yderligere vejledning og sparring, er du altid velkommen til at kontakte vores eksperter, så I sammen kan finde frem til den løsning, der matcher dine ønsker og behov.

Mere fra Condair A/S

Condair A/S

www.condair.dk

Condair hjælper virksomheder med at få et energioptimeret produktionsmiljø og forbedret indeklima. Produktioner slipper af med tør luft og statisk elektricitet og hospitaler og kontorer sikrer medarbejdernes helbred med den rette luftfugtighed. Vi er verdens førende producent af energivenlige anlæg og systemer inden for evaporativ køling, luftbefugt…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere