15.04.2021  |  VVS  |  Branchen

Guldager har tilsluttet sig FN’s mål om bæredygtighed

Indhold fra partner Hvad er dette?

Guldager A/S har underskrevet FNs Global Compact, hvilket betyder, at vores handlinger nu er underlagt principperne i FN’s Global Compact relateret til menneskerettigheder, arbejdslivsprincipper, miljøet og forebyggelse af korruption

I et århundrede har Guldager A/S arbejdet med vandbehandling, og en bæredygtig driftsmodel har altid været en hjørnesten i vores forretningsstrategi.

I løbet af 2020 udvidede vi vores value proposition med fire nye forretningsenheder inden for industriel vandbehandling, korrosionsbeskyttelse, elektroosmose og additiv pleje, der gjorde det muligt for os at tilbyde vores bæredygtige tjenester til et større marked.

Vores bæredygtige strategi er designet til at understøtte vores forretningsmodel og samtidig bidrage til FN’s mål for bæredygtig udvikling og sikre vores engagement i FNs Global Compact.

I 2020 underskrev Guldager FNs Global Compact, hvilket betyder, at vores handlinger nu er underlagt principperne i FN’s Global Compact relateret til menneskerettigheder, arbejdslivsprincipper, miljøet og forebyggelse af korruption.

Guldager udarbejder årligt en rapport om fremskridt på området, der sendes til FNs Global Compact. Vi vil fortsat støtte og bidrage til udviklingen af principperne i FNs Global Compact og rapportere om fremskridt hvert år.

Se hele rapporten om Bæredygtighed via vores hjemmeside

Tags: Guldager A/S

Mere fra Guldager A/S

Guldager A/S

www.guldager.com

Specialist i vandbehandling og service. Med vores komplette og intelligente løsninger hjælper vi vores kunder med at sikre sundt og rent vand. Vi er en af Europas ældste firmaer indenfor vandbehandling og har et solidt kendskab til de udfordringer, der kan være med vand i fx ejendomme og industri. En pålidelig og kompetent rådgivning, i kombination med…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere