08.07.2020  |  VENTILATION  |  Branchen

Guldager overtager SBC-Inter

Indhold fra partner Hvad er dette?

SBC-Inter arbejder i det meste af Europa, Mellemøsten, Afrika og Sydamerika med opgaver indenfor både onshore og offshore.

”SBC arbejder i dag med kraftværkskedler, lavtrykskedler og køletårne hvor vi gør vi en målbevidst indsats for at udvikle og anvende services, der tager hensyn til både miljø og sikkerhed. Vi er derfor glade for at vi nu bliver en del af Guldager hvor vi sammen kan udvikle nye stærke servicekoncepter til industrien” siger Steen Mariboe.

​Guldager har overtaget SBC-Inter fra den 1. juli 2020 et 100 procent danskejet selskab, der blev grundlagt af Ole Mariboe i 1975. Lige siden har firmaet været førende indenfor korrosionsbeskyttende vandbehandling, skånsom rensning af køleanlæg, udsyring og rensning af varmeanlæg​ og kemisk overfladebehandling. I år 2000 blev firmaet overtaget af sønnerne Steen og Carsten Mariboe, og skiftede samtidig navn til SBC-Inter. Resultatet af SBC-Inters samlede erfaring og knowhow er, at vi i dag har arbejdet i det meste af Europa, Mellemøsten, Afrika og Sydamerika med opgaver indenfor både onshore og offshore.

“Vi er meget stolte over at SBC-Inter bliver en del af Guldager. Vi er en ledende dansk virksomhed inden for vandbehandling, som gennem næsten 80 år har opbygget en europæisk organisation med dygtige og motiverede medarbejdere.

Vandbehandlingsområdet er i rivende vækst, og Guldager har stærke kompetencer samt en god position på markedet i Danmark, Schweiz og Belgien. Målsætningen i de kommende år vil være at bruge den mangeårige erfaring hos medarbejderne i Guldager til at ekspandere virksomheden inden for vandbehandling gennem fortsat udvikling af virksomheden, tilkøb af virksomheder og teknologier.” siger Claus Torbøl, CEO Guldager.

For yderligere information kan kontaktes Steen Mariboe sm@guldager.com eller Claus Torbøl cct@guldager.com

Tags: Guldager A/S

Mere fra Guldager A/S

Guldager A/S

www.guldager.com

Specialist i vandbehandling og service. Med vores komplette og intelligente løsninger hjælper vi vores kunder med at sikre sundt og rent vand. Vi er en af Europas ældste firmaer indenfor vandbehandling og har et solidt kendskab til de udfordringer, der kan være med vand i fx ejendomme og industri. En pålidelig og kompetent rådgivning, i kombination med…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere