Jobopslag

Guldager A/S Udekørende servicemedarbejdere (servicetekniker og servicemontør) til vandbehandlingssystemer på Fyn og i Midtjylland

Guldager A/S

www.guldager.com

 • guldager@guldager.com
 • 4813 4400
 • Hejrevand 1-5, 3450 Allerød
Se profil  
Stilling: Udekørende servicemedarbejdere (servicetekniker og servicemontør) til vandbehandlingssystemer på Fyn og i Midtjylland
Ansættelses­forhold: Fuldtid
Ansøgnings­frist: Snarest muligt
Tiltrædelses­dato: Snarest muligt
Geografi: Midtjylland
Oprettelses­dato: 06.12.2018
Søg job  

Har du lyst til udekørende servicearbejde med et mindre omfang af rådgivende salg? Og vil du være en del af et stærkt serviceteam, der installerer og servicerer vandbehandlingssystemer for en virksomhed i konstant udvikling?

Velkommen i serviceteamet
Hos Guldager er vi specialister i vandbehandling og korrosionsbeskyttelse til brugsvand og procesvand i industri og offshore. I Danmark har vi en særdeles stærk serviceorganisation, der sørger for, at vores kunders anlæg fungerer optimalt – og det kan du se frem til at blive en del af.

Du har ansvaret for dine egne serviceopgaver
Vi søger både en servicetekniker og en servicemontør med bopæl på Fyn eller i Midtjylland, og fælles for funktionerne er det, at du som udekørende servicemedarbejder starter firmabilen hjemmefra og kører ud til ejendomme, storkøkkener og industrianlæg på Fyn og i Jylland. Du har et antal opgaver om dagen, som tikker ind på din telefon, og der er aldrig 2 kunder eller systemer, der er ens. Du møder derfor mange forskellige typer kunder og udfordringer gennem dine besøg. Dine arbejdsopgaver varierer efter, om du ansættes som servicetekniker eller servicemontør; men opgaverne kan for eksempel være at:

 • servicere og vedligeholde anlæg ved at rense og udsyre beholdere, vekslere og rørsystemer
 • servicere og installere vandbehandlingsanlæg hos vores kunder.
 • skifte mindre blødgøringsfilte på de systemer, du i forvejen tilser
 • montere elektrolyse-, katolyse- og katodiske korrosionsbeskyttelsesanlæg – ved større anlæg arbejder du sammen med en kollega
 • varetage kundekontakt og lave rådgivende salg.
 • Imødekommende service og rådgivning på stedet

”Du er vores ambassadør ude hos vores kunder, og de skal altid have den fulde service, vi er kendt for. Derfor er du ikke bleg for at lave rådgivende salg, hvis du ser mulighed for optimering af deres anlæg – fx mindre komponenter eller ekstra serviceaftaler ude på stedet,” fortæller servicechef Brian Bonde Johansen.

Skal du være med i Montørklubben?
Du bliver en del af et meget socialt team med 20 udekørende montør- og teknikerkolleger, hvor ”Montørklubben” rejser til udlandet 1 gang om året i deres fritid. Vi er en blandet medarbejderskare, der gerne videndeler på fællesmøder, og her er den positive jargon ikke til at tage fejl af.

Er du klar til at tage fat?
Der er flere indgange til stillingerne – og til stillingen som servicetekniker er forventningerne til din erfaring fra lignende stilling naturligt højere end til stillingen som servicemontør. Vi ser gerne, at du har en håndværksmæssig baggrund og gerne erfaring med VVS-arbejde. Alternativt har du hænderne skruet rigtig godt på og teknisk flair – så skal vi nok lære dig resten gennem sidemandsoplæring ved en erfaren kollega.

 • Du er serviceminded og har en helt naturlig og nærværende kontakt til kunder.
 • Da der dagligt vil være fysisk krævende opgaver, er det nødvendigt, at du har en god fysik.
 • Du har kørekort B.
 • Du har en ren straffeattest
 • Lyder det som noget for dig?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte servicechef Brian Bonde Johansen på 2268 4108. Søg stillingen via linket nedenfor hurtigst muligt. Vi inviterer løbende kandidater til samtale, så søg allerede i dag.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Tags: Guldager A/S

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere