31.10.2019  |  VVS  |  Sanitet

Gustavsberg lancerer nyt brusesortiment Round & Square

Indhold fra partner Hvad er dette?

Nu lancerer Gustavsberg en helt ny serie brusedøre og brusevægge. En brusedrøm der i al sin enkelhed giver hele badeværelset et flot løft. Som alle andre produkter fra Gustavsberg er de baseret på en tydelig fornemmelse for kvalitet, form og funktion.

Gustavsbergs nye bruseserier i et stilrent skandinavisk design er enkle at montere og kan frit kombineret i forskellige mål, så de passer til ethvert badeværelse.

”I dag ser badeværelser meget forskellige ud og derfor har vi forsøgt at skabe en fleksibel bruseløsning, der kan passe ind alle steder. Små som store men også stilmæssigt. Da vi gik i gang med at designe sortimentet, var vores fokus kvalitet, fleksibilitet og enkelhed, hvilket passer ind i vores filosofi om langsigtet holdbarhed og funktionalitet. Resultatet blev Square og Round, brusevægge og brusedøre, som du kan leve med længe!” Fredrik Leander, Produktchef Villeroy & Boch Gustavsberg 

Alle brusedøre er vendbare, så de kan højre- eller venstrehængsles, og de kan åbnes både indad og udad, der sparer værdifuld plads på badeværelset. De er udstyrede med blankpolerede profiler og dørgreb i stilrent design. 

Eftersom brusevæggene ikke har nogen gulvsokkel, er de desuden nemme at bruge og holde rene. Dørene lukkes med en tætsluttende magnetliste og har en liste mod gulvet, der holder vandstænk inde. 

I kombination med Gustavsbergs brede sortiment af badeværelsesmøbler, armaturer og hovedbrusere skaber de en smuk og funktionel helhed på badeværelset. 

Mere information om Gustavsbergs brus på gustavsberg.dk

Hent Gustavsberg Brusebroschure

Mere fra Villeroy & Boch Danmark

Villeroy & Boch Danmark

www.villeroy-boch.dk/

Inspiration til baddrømmenVilleroy & Boch Danmark A/S er en af Danmarks førende leverandører af totalløsninger til baderummet med produkter i standard, mellem og luksusklassen.Virksomheden markedsfører og sælger egne varemærker Villeroy & Boch og Gustavsberg og har i århundreder stået for innovation, tradition og ekseptionelt design.Udover at virksomheden sætter sit præg på trend og mærkev…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere