11.02.2019  |  VVS  |  Sanitet

GUSTAVSBERGS NYE SERIE ARMATURER I ET SMART DESIGN

Indhold fra partner Hvad er dette?

SKYL SMART OG PÆNT. GUSTAVSBERGS NYE ARMATURSERIE GØR DET LET AT VÆRE BÅDE PRISBEVIDST, MILJØBEVIDST OG DESIGNBEVIDST

Gustavsberg har været med til højne standarden på de nordiske badeværelser i 190 år (!) fra grundlæggende hygiejne til innovative løsninger og miljøvenlig teknologi af seneste tilsnit. 

Med den nye serie armaturer under navnet ”Atlantic”, har formålet fortsat været at hæve overliggeren for selv svensk standarddesign. De, der har deltaget i arbejdet med fremstillingen af det nye armatur, beskriver projektet som ”et gigantiskt gruppearbejde”.  Atlantic er udviklet i tæt samarbejde med industridesignvirksomheden Propeller, men også indkøbere, leverandører og montører har været involveret i projektet. Resultatet er en løsning, der passer til alle i hele kæden.

Formgiverne bag Atlantic har opnået en lethed i udtrykket, som tilfører en følelse af design og kvalitet på ethvert badeværelse – fra herregård til sommerhus og stilbevidst storbylejlighed. Atlantic-seriens køkkenarmatur har den samme effekt i ethvert køkken. Atlantic er et gennemtænkt sortiment med armaturer til håndvask, bruser, badekar og køkken-vask. 

Blyfri varianter
Alle modeller fås i en standardudgave. For at leve op til markedets strengeste krav findes der også blyfri varianter med energiklassifikation, som er udstyret med smarte vand- og energisparefunktioner. Vi vil vove den påstand, at Atlantic altid er det rigtige valg – uanset om du prioriterer design, funktion, montering, miljø eller kvalitet. Atlantic gør det nemt at være prisbevidst, miljøbevidst og designbevidst på samme tid.

Mere fra Villeroy & Boch Danmark

Villeroy & Boch Danmark

www.villeroy-boch.dk/

Inspiration til baddrømmenVilleroy & Boch Danmark A/S er en af Danmarks førende leverandører af totalløsninger til baderummet med produkter i standard, mellem og luksusklassen.Virksomheden markedsfører og sælger egne varemærker Villeroy & Boch og Gustavsberg og har i århundreder stået for innovation, tradition og ekseptionelt design.Udover at virksomheden sætter sit præg på trend og mærkev…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere