03.11.2014  |  VVS  |  Virksomhedsdrift

Gyrstinge VVS har 65 års jubilæum

VVS-virksomheden Gyrstinge VVS kan den 15. november fejre 65 års jubilæum. VVS-firmaet blev oprindeligt grundlagt som landbrugssmedje i 1949.

Den 15. november 2014 er det nøjagtig 65 år siden, at den virksomhed, der senere kom til at hedde Gyrstinge VVS, havde sin første opgave. Da Tage Gunnar Olsen åbnede landbrugssmedjen i Gyrstinge i 1949, var han nok ikke klar over, at det blev grundlaget for en virksomhed, der ville få betydning for hele familien, og som 65 år senere ville være stor nok til at beskæftige 12 medarbejdere.

”Det startede med en enkelt opgave d. 15. november 1949, og siden da tog det fart”, siger Tages Gunnar Olsens søn Niels Olsen, der er den nuværende ejer.  

Niels Olsen valgte i sin tid at uddanne sig til VVS-installatør, og i 1976 var han parat til at overtage virksomheden. Dog med et lidt andet og meget fremsynet fokus.

Læs også: Gyrstinge VVS åbner showroom

”Jeg valgte, at virksomheden skulle specialisere sig i alternativ energi, fordi jeg kunne se masser af muligheder i det. Den fornemmelse har vist sig at holde stik, for i dag taler alle jo om grøn og vedvarende energi som løsning på klimaforandringerne. Og fordi vi har været med fra starten, har vi masser af erfaring inden for området og kan rådgive vores kunder om, hvordan de kan få de største energibesparelser. ”

Tre generationer
I dag servicerer Gyrstinge VVS kunder over hele Sjælland, og de udfører opgaver for både private, erhvervsvirksomheder og institutioner. Virksomheden mærker en stigende interesse for dens ydelser, og nu er tredje generation i form af Niels’ søn Thomas på vej ind i firmaet.

Gyrstinge VVS, der blev etableret i 1949, leverer og installerer alt inden for olie-, gas-, halm- og pillefyr og anlæg til sol- og jordvarme. Herudover udfører Gyrstinge VVS almindeligt VVS-arbejde og tilbyder serviceaftaler og energirenoveringer af både offentlige institutioner og private virksomheder. 

-SSM

Mere fra Sarah

Sarah Meier

  • Horisont Gruppen a/s
Se profil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere