31.01.2018  |  EL  |  Virksomhedsdrift

Indspark: Håndværker; hvad er dit speciale?

Hvad er din virksomhed sat i verden for?

I håndværkerbranchen er der rig mulighed for at specialisere sig i fagområder, kundesegmenter etc. Min oplevelse er dog at det sker alt for sjældent i praksis.

Tit ser jeg virksomheder, der på hjemmesider mv. profilerer specialer, eks. alarm, overvågning, energioptimering, belysning etc. I mange tilfælde er der dog tale om mere eller mindre "tomme" slogans.

Så kære håndværker; tør du spørge dine kunder hvorfor de netop vælger dig som deres samarbejdspartner? Føler du dig overbevist om at de vil nævne dine specialer som en primær årsag? Medmindre du klart kan svar "ja" til disse spørgsmål synes jeg klart du skal tage din forretning op til overvejelse og stille dig selv spørgsmålet "hvad er min virksomhed sat i verden for"?

Mere fra Frank

Frank Barrit

Senior Partner, statsautoriseret revisor

  • fba@bdo.dk
  • 22193732
  • BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab

Jeg brænder for at skabe værdi for mine kunder. Jeg har over 20 års erfaring i rådgivning af små og mellemstore virksomheder. Fokusområder: Via min mangeårige erfaring med håndværksvirksomheder, har jeg specialiseret mig i rådgivning af disse. Jeg har indgående kendskab til mulighederne og udfordringer for h…

Se profil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere