16.11.2021  |  EL  |  Arbejdsredskaber

Håndværkere kobler i stigende grad GPS flådestyring på timesagsstyringen

Andelen af entreprenør- og håndværksvirksomheder, der kobler GPS-baseret flådestyring på deres webbaserede timesagsprogram vokser. Det gør de for at effektivisere og automatisere driften endnu mere, øge servicegraden over for kunderne samt minimere brændstofforbruget.

Gennem de senere år er andelen af entreprenør- og håndværksvirksomheder, der kobler GPS-baseret flådestyring på Ordrestyring steget markant. Det viser en opgørelse fra timesags-programmet, Ordrestyring, der nu lancerer eget GPS trackingsystem.

”Med en andel på 29 procent er det først og fremmest VVS- og kloakvirksomheder, der udnytter mulighederne for i koblingen med timesagsstyringen at drive en økonomisk, sundere forretning. Skarpt efterfulgt af elinstallatører med 22 procent og tømrere med 15 procent”, forklarer administrerende direktør, Tommy Hahn Sørensen, hos Ordrestyring.

Han pointerer, at der måske tidligere har været lidt en GPS-angst hos ledelsen i bygge- og håndværksvirksomhederne, fordi medarbejdere udlagde det som en form for overvågning. Men når GPS trackingen i dag kobles på timesagsprogrammet i virksomheden, så er fordelene og besparelserne så store, at det giver mening for alle i virksomhederne.  

Stadig stort uudnyttet potentiale

Tommy Hahn Sørensen påpeger, at GPS-modulet effektiviserer opgavefordelingen og derved kører bilerne også færre kilometer til gavn for både bundlinje og miljøet.

Alligevel ser han et stort uudnyttet potentiale i GPS flådestyring, også selv om andelen af GPS-integrationer er støt stigende.

”Vi vil rigtig gerne skubbe yderligere til den positive udvikling, der handler om at effektivisere driften og optimere bundlinjen. Vi kommer derfor nu med et dybt integreret GPS-modul, der er plug and play, uden binding og i en prisklasse, hvor alle kan være med. Også for dem som måske lige vil teste det og afprøve, om det er noget for deres virksomhed”,  siger Tommy Hahn Sørensen. 

-CH

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere