16.12.2021  |  EL  |  Arbejdsredskaber

Høj energieffektivitet i UPS-systemet reducerer driftsudgifter og er godt for miljøet!

Indhold fra partner Hvad er dette?

UPS-løsninger med Energy Saver System reducerer driftsudgifter og er godt for miljøet!

Når talen falder på UPS systemer er det oftest strømforsyningens driftssikkerhed der prioriteres, men for både datacentre og andre bygninger har energieffektivitet også en vital betydning. En høj energieffektivitet nedbringer driftsudgifterne og er godt for miljøet.

Når Eatons UPS-anlæg er i drift med Energy Saver System (ESS), opnår de typisk en effektivitet på omkring eller over 99%, hvilket betyder, at mængden af spildt energi – og varmetabet – reduceres med over 80% i forhold til en almindelig dobbeltkonverterende UPS.

Dette white paper er på dansk og forklarer detaljeret, hvordan ESS-teknologien virker, hvilke anvendelsesområder ESS er mest velegnet til, hvordan ESS er med til at forbedre både pålidelighed og levetid for UPS-enheden, og hvilke fordele teknologien har vist sig at give i praksis.

Download gratis White Paper

Mere fra Eaton Power Quality Danmark

Eaton Power Quality Danmark

www.eaton.dk

Eatons Electrical division Eatons el-division, Eaton Electrical, er globalt førende og har stor regional erfaring med implementering af løsninger inden for strømdistribution og kredsløbsbeskyttelse, herunder strømkvalitet, back-up-systemer og energilagring, kontrol og automatisering, sikkerhed og ulykkesberedskab, infrastruktur og løsninger til barske og…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere