09.04.2019

Kom og hør om Roths pladeskole på VVS 19

Indhold fra partner Hvad er dette?

Roth introducerer Roth mobile pladeskole


Roth Danmark har udviklet Roth mobile pladeskole for den professionelle installatør. Vi kommer til dig med hele kittet, lige fra mørtel til forklæde, så du undgår transport frem og tilbage.
I fællesskab lægges to af vores populære Roth pladesystemer, Roth Clima Comfort og Roth Compact®.
Du kommer igennem hele processen, helt fra bunden og får det færdige resultat at se.
Du lærer at håndtere systemerne helt korrekt, og salgsmaterialer bliver udleverer som du kan anvende
ude hos dine kunder. Undervisningen varer typisk et par timer og kan også arrangeres som et gå-hjem-møde.
Når du bruger en komplet gulvvarmeløsning fra Roth, sikrer du en ensartet kvalitet og du kan være sikker på at alt passer sammen.


Vil du høre mere omkring Roth mobile pladeskole, så besøg os på VVS’19, stand C4511, hvor du også får mulighed for at se en smagsprøve på vores pladeskole.

Roth pladesystemer Til renovering og nybyggeri hvor reaktionstid og byggehøjde er afgørende. Roths pladesystemer kan anvendes sammen med alle typer overgulv, og kan lægges ovenpå det eksisterende gulv og minimerer derved byggerodet og byggetiden.

*****

Om Roth Danmark A/S

Roth Danmark A/S sælger og markedsfører komplette brugsvands- og gulvvarmesystemer i Danmark. Vi er en del af Roth Industries GmbH.
En familieejet og familiedrevet koncern med 1.300 medarbejdere, der udvikler og producerer vores visionære og energirigtige kvalitetsprodukter.
Kombineret med kompetent support og logistiske løsninger fra vores nordeuropæiske hovedkontor Roth North Europe A/S i Frederikssund, er vi godt
rustet og står stærkt på det danske marked. Vores ambition er at være de bedste på markedet indenfor gulvvarme og rørsystemer til varme og brugsvand.
Med et internationalt perspektiv og en stærk national tilstedeværelse markedsfører vi innovative, konkurrencedygtige og markedstilpassede
systemer af høj kvalitet.

Denne artikel er en del af temaet Tema: VVS'19

Mere fra Roth Danmark A/S

Roth Danmark A/S

www.roth-danmark.dk

Roth DanmarkRoth Danmark sælger og markedsfører komplette brugsvands- og gulvvarmesystemer. Vi er en del af Roth Industries Gmbh og med vores stærke logistik- og systemløsninger fra vores nordeuropæiske hovedkontor Roth North Europe, er vi godt rustet og står stærkt på det danske marked.Vi er specialister i gulvvarme- og brugsvandssystemer og har et bredt og komplet produktsortiment. Vores fageksp…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere