27.08.2019  |  EL  |  Branchen

Høyrup & Clemmensen får ny direktør

Søren Østergaard afløser Tom Lindquist som ny administrerende direktør i Høyrup & Clemmensen.

Som et led i et igangværende ejerskifte har Høyrup & Clemmensens hidtidige administrerende direktør, Tom Lindquist, valgt at forlade sin stilling efter 16 år på posten.

Tom Lindquist fratræder 30. november og afløses af Søren Østergaard, der sammen med driftsdirektør Lars Kent skal drive og videreudvikle teknik- og el-installationsvirksomheden.

Søren Østergaard har været ansat hos Høyrup & Clemmensen siden 1999, har været en del af ejerledelsen siden 2003 og har i en lang årrække bestridt posten som teknisk direktør.

”Tom har spillet en vigtig rolle i udviklingen af vores virksomhed. Han har været med til at skabe et sundt fundament i form af en loyal kundekreds og en sund økonomi. Han har desuden medvirket til at bringe Høyrup & Clemmensen på teknologisk forkant, både når det gælder forretningsydelser, men også digitalisering af forretningsgange”, siger bestyrelsesformand Jørgen Østergaard Hansen og tilføjer:

”Vi vil gerne takke Tom for hans dybe dedikation til Høyrup & Clemmensen gennem de seneste 32 år, og vi ønsker ham alt det bedste i hans fortsatte virke: Desuden ser jeg også frem til at kunne byde Tom velkommen som medlem af vores bestyrelse i fremtiden”.

Fornyelse af arbejdslivet
Tom Lindquist vil gerne forny sit arbejdsliv efter 32 år i alt i samme virksomhed.

”Jeg har nydt samarbejdet med ledelseskolleger, medarbejderne, kunder og samarbejdspartnere. Jeg er glad og stolt over at have medvirket til at udvikle Høyrup & Clemmensen, og jeg er sikker på, at Søren og Lars er de rette til at sikre virksomhedens fortsatte udvikling. Selv ønsker jeg fremover at beskæftige mig med bestyrelsesarbejde i byggebranchen og tilbyde SMV'er i branchen at få del i min forretningserfaring”, siger Tom Lindqiust.

Innovere og udvikle  
Det er Søren Østergaards mission, at Høyrup & Clemmensen forsat skal være førende inden for el- og teknikfagene og blive ved med at innovere og udvikle til gavn for kunderne.

”Høyrup & Clemmensen er en manøvredygtig og stærk virksomhed, fordi vi bygger på nogle værdier, som er til at forstå og efterleve. Nemlig stolthed, indsigt og samarbejde. Dertil kommer, at vi har en flad struktur og hurtige beslutningsveje. Det betyder, at hverken kunder eller medarbejdere har langt til toppen”, siger Søren Østergaard, der på trods af sin 21 års anciennitet i Høyrup & Clemmensen blot er 48 år.

Med i ejerledelsen har han 50-årige Lars Kent, der blev ny medejer og driftsdirektør hos Høyrup & Clemmensen i juni i år. Lars Kent har livslang erfaring i teknik- og installationsbranchen, de seneste 27 år hos Lindpro.

Høyrup & Clemmensen beskæftiger aktuelt ca. 125 medarbejdere og havde sidste år en bruttofortjeneste på 36,7 mio. kr. og et overskud på 8,6 mio. kr.

- JKK

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere