22.06.2021 | Navnenyt

H. Jessen Jürgensen A/S stærke CO2 specialistteam er blevet udvidet med endnu en dygtig og erfaren specialist

1. juni 2021 tiltrådte Anders Juul som ny CO2 specialist hos H. Jessens Jürgensen A/S.  
Anders er 41 år gammel og uddannet maskiningeniør med en kommerciel overbygning. Anders har været tilknyttet vores søsterselskab SCM-Frigo og har derfor allerede været en del af Beijerref koncernen.
Derudover har han været ansat i Danfoss i en lang årrække, hvor han blandt andet har stået for udvikling af Danfoss CO2 produkter samt diverse ADAP KOOL-styringer.

Anders kommer derfor til at bibringe vores allerede stærke CO2 specialistteam endnu mere erfaring og viden omkring CO2 produkter og branchekendskab. Vi er sikre på, at vi og vores kunder vil få stor glæde af Anders kompetencer.

Mere fra H. Jessen Jürgensen A/S

H. Jessen Jürgensen A/S

https://www.hjj.dk/

  • info@hjj.dk
  • 70 27 06 07
  • Tempovej 18-22 DK-2750 Ballerup

Vi er din køletekniske servicepartner, når du har brug for fagspecialister Med bred viden inden for industrikøl, kommercielkøl og komfortkøl H. Jessen Jürgensen A/S er en landsdækkende dansk kølegrossist grundlagt tilbage i 1955. Vores mange års erfaring med at servicere den danske kølebranche med viden, produkter og serviceydels…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere