17.06.2022  |  VVS  |  Sanitet

HandyWoman bruger QuickFix i sine kurser

Jeanne Thylkjær Fjorback – bedre kendt som HandyWoman og kendt fra blandt andet Løvens Hule – har udvidet sine undervisningskurser i udskiftning af vandhaner og hjælper nu kursisterne med modernisering af badeværelse og køkken.

Samarbejdet mellem Jeanne Thylkjær Fjorback og GROHE omfatter undervisning i installation af QuickFix, et nyt sortiment af vandhaner og blandingsbatterier til mindre gør-det-selv installations- og indretningsopgaver. Takket være et moderne design er det et godt valg for boligforbedringsfans til selv at give deres badeværelse og køkken et nyt og moderne look.

”Jeg er rigtig glad for, at jeg nu kan undervise mine kursister i at udskifte vandhaner. Tidligere har mine kurser på VVS-området typisk drejet sig om at udskifte en pakning, men nu kan vi gå hele vejen, så mine elever kan lære at udskifte vandhaner og dermed selv kan give deres badeværelse og køkken et nyt og moderne look. Og QuickFix-produkterne er meget velegnede til dette gør-det selv arbejde,” siger Jeanne Thylkjær Fjorback.

På tour med QuickFix
Samarbejdet med GROHE er indledt med en Danmarksturne, hvor Handywoman har QuickFix med i sin store pink truck på tour til en række byer i hele landet.

Se Handywoman tour program på https://www.handywomanshop.dk/ under ”kursus”.

-AKJ

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere