26.11.2019  |  EL  |  Branchen

Har du penge tilbage i dit kursus- og uddannelsesbudget?

Indhold fra partner Hvad er dette?

Har din virksomhed penge tilbage på kursus- og uddannelsesbudgettet for 2019, kan du med fordel tilmelde dig en af BLC’s uddannelser ”IKT-leder” eller ”Digital Transformation & Byggeteknologi” i 2020 og afregne uddannelsesudgiften med det samme.

Ta’ en uddannelse hos Byggeriets Ledelsescenter

Vores uddannelser, der er bredt anerkendt i branchen, er en oplagt mulighed for dig, som gerne vil have den nyeste viden fra førende fagfolk, styrket kompetencer og et værdifuldt netværk med potentielle samarbejdspartnere fra alle dele af branchen.

IKT-leder” uddannelsen klæder dig på til at kunne manøvrere og agere professionelt i forbindelse med IKT-byggesager. Uddannelsen lærer dig hvordan du specifikt træffer kvalificerede beslutninger og arbejder målrettet mod de bedste resultater med henblik på minimering af risiko, bedre bundlinje og opfyldelse af de til enhver tid gældende krav.

Med en uddannelse i ”Digital Transformation & Byggeteknologi” får du de rette værktøjer og perspektiver til at imødekomme transformationen, der opleves i dag. Her stilles der skarpt på værdiskabelsen i brugen af digitale teknologier i byggebranchen, og hvordan disse kan hjælpe med at øge produktiviteten i byggeriet som helhed.

Der er rift om pladserne, så tilmeld dig derfor et af vores hold allerede nu. Vi tilbyder i 2020 et bredt udvalg af datoer til de kommende uddannelser både i København og Aarhus.

Du kan læse mere om uddannelserne samt tilmelde dig her.

Mere fra RIB A/S

RIB A/S

www.rib-software.dk

Hos RIB brænder vi for at gøre byggeriet bedre. Vores klare målsætning er at hjælpe byggebranchen med at opføre, overlevere og drive byggerier optimalt og uden fejl.Hvert år koster fejl og forsinkelser i byggeriet milliarder af kroner. Det resulterer i mindre indtjening og forringet produktivitet.Vi ønsker at hjælpe byggeriet til at blive en avanceret branche, hvor digitale værktøjer og integreret…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere