21.01.2019  |  VVS  |  Intelligente installationer

Har du talt med din gulvvarme i dag?

Indhold fra partner Hvad er dette?

Med Pettinarolis gulvvarmesystem COMFORT IP kan du med et snup-tag have en SmartHome løsning. Det kræver blot et access point og den GRATIS app ”ALPHA IP” hvilket giver dig adgang til din gulvvarme - uanset hvor i verden, du befinder dig.

Med access pointet åbnes en hel verden af muligheder for at tilkoble et bredt udvalg af tilbehør, indenfor varme- og lysstyring, brand- og alarmsystemer, som kan overvåges og styres via ALPHA IP app´en. 

Få adgang til hele din bolig direkte på din smartphone>>

Access pointet er ”hjernen” i SmartHome løsningen

En del af tilbehøret i COMFORT IP serien kan opsættes uden brug af et access point (stand-alone løsning). Men vælger du SmartHome-løsningen med et access point får du et større udvalg af tilbehør, flere kombinationsmuligheder og selvfølgelig app-styring direkte fra din Smartphone! 
Du behøver heller ikke at have gulvvarme i din bolig for at få del i alle de muligheder der er med COMFORT IP-serien; det kræver blot et access point for at gøre dit hjem smart og fremtidssikret!

Få et hurtigt overblik over COMFORT IP tilbehøret>>

Lad Google Home gøre din hverdag nemmere

”Hey Google, hæv temperaturen på badeværelset med 2 grader”. ”Hey Google, dæmp lyset i stuen”. ”Hey Google, føj 2 liter mælk til min indkøbsliste”.

Lyder det lidt som en sci-fi film? Det er nutiden med Google Home og COMFORT IP. Kombinationen med COMFORT IP og Google Home giver dig en ekstra dimension i SmartHome-løsningen.  

Google Home er et stemmestyret system (med dansk tale), som kan kobles sammen med dit COMFORT IP system, så du fremover kan styre en stor del af din bolig udelukkende via din stemme. Det er access pointet, som skaber forbindelsen mellem COMFORT IP og Google Home, så du fremover kan ”snakke” med dit system fremfor at styre det via ALPHA IP app’en. 

Gør dit hjem smartere med en SmartHome løsning fra Pettinaroli

Mere fra PETTINAROLI A/S

PETTINAROLI A/S

www.pettinaroli.dk

Komponenter og indeklimasystemer, du kan stole 100 % på Hos Pettinaroli A/S ved vi, hvor vigtigt det er for dig at kunne sikre dine kunder gulvvarme- og komfortsystemer, de bliver glade og tilfredse med. Vi arbejder hver dag intenst på at skabe og levere kuglehaner, ventiler, gulvvarmesystemer og SmartHome løsninger i den allerbedste kvalitet til dig og alle andre i den dans…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere