26.03.2019  |  VENTILATION  |  Varmeanlæg

Har du talt med din gulvvarme i dag?

Indhold fra partner Hvad er dette?

COMFORT IP gulvvarmesystemet fra Pettinaroli er stabil og komfortabel gulvvarme. Systemet kan hurtigt opgraderes til en SmartHome-løsning med app-styring via et access point. Ønsker kunden en endnu smartere løsning, kan systemet kombineres med Google Home og dermed stemmestyres!

Fra enkel gulvvarme til avanceret SmartHome

COMFORT IP er et stabilt, fleksibelt og smart gulvvarmesystem, som kan fungere som et simpelt stand-alone system, men det kan hurtigt udbygges til en SmartHome-løsning med app-styring og med mulighed for at tilslutte et bredt udvalg af tilbehør.

Det eneste, det kræver er, at man vælger den digitale rumtermostat og tilslutter et access point, som forbindes til gulvvarmesystemet. Derefter har kunden fuld kontrol over gulvvarmen fra sin smartphone via den GRATIS app ”ALPHA IP” og han kan dermed tjekke gulvvarmen og regulere den, mens han er på farten – komfortabelt og hurtigt.

Derudover kan et bredt udvalg af tilbehør forbindes til gulvvarmestyringen, som alle kan styres fra app’en. Med en vindues-/dørkontakt får kunden for eksempel besked, hvis en dør eller et vindue åbnes.

Kobler du en COMFORT IP radiatortermostat til systemet, skrues der automatisk ned for varmen, når vinduet åbnes – og op igen, når vinduet lukkes. Kunden får al information direkte på sin smartphone via app’en.

Men det smarte ved COMFORT IP stopper ikke her – systemet kan nemlig også kobles sammen med Google Home og derefter kan en stor del af COMFORT IP komponenterne stemmestyres.

Har du talt med din gulvvarme i dag?

”Hey Google, hæv temperaturen på badeværelset med 2 grader”. ”Okay Google, dæmp lyset i stuen”.

Google Home er et stemmestyret system (med dansk tale), som kan kobles sammen med COMFORT IP-systemet, så man fremover kan styre en stor del af sin bolig udelukkende via stemmen. Det er access pointet, som skaber forbindelsen mellem COMFORT IP og Google Home, så du fremover kan ”tale” med dit system fremfor at styre det via ALPHA IP app’en.

Mød os på VVS’19 i Odense Congress Center 8.-10. maj på stand C-4327!

Pettinaroli A/S

Mandal Allé 21

5500  Middelfart

info@pettinaroli.dk · www.pettinaroli.dk

Mere fra PETTINAROLI A/S

PETTINAROLI A/S

www.pettinaroli.dk

Komponenter og indeklimasystemer, du kan stole 100 % på Hos Pettinaroli A/S ved vi, hvor vigtigt det er for dig at kunne sikre dine kunder gulvvarme- og komfortsystemer, de bliver glade og tilfredse med. Vi arbejder hver dag intenst på at skabe og levere kuglehaner, ventiler, gulvvarmesystemer og SmartHome løsninger i den allerbedste kvalitet til dig og alle andre i den dans…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere