Event

HD 60364 Grundkursus - Online

ELsikkerhed.dk ApS

elsikkerhed.dk/

  • mail@elsikkerhed.dk
  • +45 7131 3434
  • Birk Centerpark 40, 7400 Herning
Se profil  
Type: Kursus
Start dato: 18.01.2023
Start tidspunkt: Kl. 08.30 - 11.30
Sted: Online
Tilmeld  

Bliv opdateret i de gældende regler med HD 60364 og Installationsbekendtgørelsen med et onlinekursus

Fra 1. juli 2019 kunne man ikke længere benytte Stærkstrømsbekendtgørelsen som regler for elektriske installationer. I stedet fik vi Installationsbekendtgørelsen og standardserien HD 60364. ELsikkerhed har designet et kursus om de gældende regler til at give dig et overblik over, hvilke væsentlige ændringer, der er sket, og hvad det i praksis betyder i hverdagen.

Om kurset
Vi gør det interessant og relevant. Gennem billedeksempler, video og dialog bliver du opdaterede og godt rustet til at arbejde efter HD 60364 i praksis. Vores onlinekurser er baseret på virkelige eksempler fra tilsyn, for at gøre det håndgribeligt og relevant. Vi sætter fokus på faglig stolthed, kvalitet og elsikkerhed, så du fremover kan udføre installationer lovmæssigt og sikkerhedsmæssigt korrekt.

Det får du:

  • Praktisk tilgang til emnet med eksempler fra eltilsyn
  • Gennemgang af HD 60364 inkl. de væsentligste forskelle fra SB6
  • Dimensionering uden 75%-reglen og kort dimensioneringseksempel efter HD 60364
  • Installationsbekendtgørelsen/De danske særregler BEK 1082

Vores onlinekursuser er stort set som vores almindelige kurser. Eneste forskel er, at kurset foregår over Microsoft Teams, hvor en af vores undervisere logger ind og afholder kurset, der indeholder det samme som et almindeligt Grundkursus i HD 60364.

Du kan deltage i kurset lige der, hvor du opholder dig. Det kræver blot internetforbindelse og adgang til enten en computer eller tablet.

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere