08.12.2017  |  VVS  |  Branchen

Hedensted VVS overtager VVS Snaptun

Fra den 1. december har Hedensted VVS overtaget VVS Snaptun, som er virksomhedens sjette opkøb siden 2000.

Det lå egentlig ikke i planerne, at Hedensted VVS skulle vokse sig til en stor virksomhed, da Jens Palmelund for 17 år siden blev selvstændig.

Men med købet af VVS Snaptun er Hedensted-virksomheden nu oppe på 25 ansatte og dækker et område i en radius af 50 kilometer fra Hedensted, skriver ugeavisen.dk.

VVS Snaptun blev en del af Hedensted VVS den 1. december og er således den sjette mindre virksomhed, som Jens Palmelund overtager:

”Det lå ikke i planerne, da jeg i sin tid startede op som selvstændig, men man skal tage de chancer, man får her i livet. Jeg køber kun virksomheder, der passer godt ind i vores egen, nemlig dem, der fokuserer på reparation og vedligehold. Større projekter er vi ikke interesserede i”, siger Jens Palmelund til ugeavisen.dk.

Læs også: Markant flertal vil bevare håndværkerfradraget

Foretager langvarigt generationsskifte
Hos Hedensted er man i øjeblikket i gang med et langvarigt generationsskifte. Her er det planen, at Jens Palmelunds første lærling skal overtage virksomheden:

”Michael Thomsen kom i 2002 som min første lærling, og han er med til at træffe beslutningerne i dag. Men vi tager det stille og roligt, og jeg regner ikke med, at generationsskiftet er gennemført før om 10 år”, siger Jens Palmelund til ugeavisen.dk.

Med opkøbet af VVS Snaptun overtager Hedensted VVS virksomhedens to ansatte, mens ejeren Henrik Due stopper. Det er en beslutning, han selv har truffet, fordi han ønsker at prøve kræfter med noget nyt:

”Jeg startede i VVS Snaptun som lærling for 40 år siden og har selv været ejer de sidste 26 år. Nu er tiden kommet til at prøve noget nyt. Jeg ved ikke endnu, hvad det skal være, men jeg glæder mig”, siger Henrik Due til ugeavisen.dk.

Ifølge ugeavisen.dk er det planen, at VVS Snaptun skal fortsætte som hidtil, men blot som en underafdeling af Hedensted VVS og Energiservice.

- EL

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere