22.05.2019  |  EL  |  Branchen

Helene Egebøl forlader Schneider Electric

Schneider Electric introducerer et nyt ledelsessetup og skifter i den forbindelse direktør i Danmark.

Schneider Electric Danmark får ny administrerende direktør pr. 1. juni. Her afløser virksomhedens tidligere direktør Thomas Träger den nuværende direktør Helene Egebøl i et skifte, der er begrundet i en strategisk beslutning om at simplificere organisationen i Nordeuropa.

Thomas Träger får ansvaret for både den nordiske og baltiske region samt for Danmark og tiltræder derfor som zone president for Schneider Electric i Norden og Baltikum og som administrerende direktør for Schneider Electric i Danmark. Begge stillinger er både organisatorisk og fysisk placeret i Danmark.

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Indtil for nylig var stillingen som zone president i Nordeuropa besat af danske Niels Svennningsen, hvis afløser altså nu er fundet.

”Vi ønsker i højere grad end tidligere at kunne udnytte synergieffekterne mellem landene i Norden og Baltikum. Samtidig har vi en ambition om at blive en mere simpel, strømlinet og effektiv organisation”, siger Thomas Träger.

Schneider Electric Danmark kommer til at fortsætte med samme strategi og samme prioriteringer som under Helene Egebøl, understreger Thomas Träger, der var administrerende direktør i Schneider Electric Danmark fra 2012 til 2016.

Omrokering var ikke mulig
Schneider Electric har haft et stærkt ønske om, at puslespillet omkring den strategiske ændring på direktionsgangen ville kunne gå op med Helene Egebøl som en fortsat del af organisationen. Derfor har parterne sammen set på mulighederne for en omrokering, men har desværre ikke været i stand til at finde det rette match. Helene Egebøl forlader derfor Schneider Electric pr. 31. maj.

- JKK

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere