08.04.2022  |  EL  |  El-materiel

Helt enkelt: konstruktion af og funktionalitet i ladestationer

Indhold fra partner Hvad er dette?

Ladestationer til elbiler og hjemmeladere skal overholde høje standarder hvad angår rådighed, sikkerhed og komfort afhængigt af applikationen - det kan give mange spørgsmål. Dem kan du finde svar på her.

Ladestationer til elbiler og hjemmeladere skal overholde høje standarder hvad angår rådighed, sikkerhed og komfort afhængigt af applikationen. Komplekse strukturer som stammer fra mange små dele er ikke en sjældenhed. Udviklere og designere står derfor ofte overfor tekniske udfordringer og spørgsmål om fortrådning, strømforsyning, controllere og kommunikationslinks.

For at svare på disse spørgsmål har vi publiceret fem nye videoer om teknisk support på vores YouTube kanal. De giver tydelige forklaringer om tekniske emner samt interaktion mellem individuel elektronik og elektriske komponenter – med fokus på de tydelige krav til en netværksbaseret e-mobility ladeinfrastruktur. Videoerne formidler også grundlæggende information om ladeteknologi som ladestandarder og stiktyper.

Du finder vores YouTube playliste her

Læs mere om e-mobility

Mere fra PHOENIX CONTACT

PHOENIX CONTACT

www.phoenixcontact.dk

PHOENIX CONTACT er global markedsleder inden for innovativ tilslutnings- og automatiseringsteknik. Vores produktprogram, som er under konstant teknologisk udvikling, består af mere end 60.000 til mange forskellige brancher og industrier, og produkterne er i særdeleshed egnet til anvendelse inden for følgende områder: styretavler, field installation, komponent- og tilslutningsteknik og systemer og…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere