28.04.2016

Hent frisk energi udenfor - det luner indendørs

Indhold fra partner Hvad er dette?

Luft/luft varmepumpen Nibe Aria fra Vølund Varmeteknik er ny på markedet og en effektiv og miljøvenlig opvarmning til mindre boliger, fritidshuse og garager - eller som supplement til elvarme i helårshuse.

Luft/luft-varmepumpen Nibe Aria er et komplet, moderne varmepumpesystem, der tilbyder effektive tekniske muligheder for energibesparelse og reduceret CO2-udslip. Systemet er driftsikker og økonomisk i brug - og så er det nemt at montere og installere for elektrikeren.

Nibe Aria udmærker sig ved at levere en behagelig, jævn varme med stor komfort, ligesom den sikrer en stabil og frostfri indetemperatur på eksempelvis 10 grader, når boligen er ubenyttet. Det minimerer samtidig risiko for fugt og dårligt indeklima.

Varmepumpen omdanner energi af luften udenfor og har en SCOP på op til 4,16. Det betyder, at man reelt kan spare helt op til 50 pct. på opvarmningsudgifterne. Desuden er Nibe Aria i stand til at levere varme, selv om det fryser ned til minus 20 grader udenfor.

Gode råd om naturlig energi

Med over 40 års erfaring inden for energiløsninger - lige fra biokedler, brændere og solvarmeanlæg til jordvarmeanlæg og luft/vand og luft/luft-varmepumper - har Vølund Varmeteknik fra Videbæk en solid viden og kompetencer, så firmaet kan tilbyde professionel rådgivning og foretage de omfattende beregninger, som ligger til grund for en optimal og veltrimmet energiløsning.

- Hos Vølund Varmeteknik lægger vi vægt på kvalitet i både vores produkter og vores varmetekniske løsninger, og vi er stolte over, at vi hver dag giver vores kunder en professionel og kompetent vejledning, når det drejer sig om at vælge den rigtige varmeløsning. Vores produktprogram af miljøvenlige varmekilder spænder vidt, forklarer salgs- og marketingchef Niels Peter Skov.

Leverandør til fagfolk

Salgs- og marketingchef Niels Peter Skov fortæller videre, at firmaet har et landsdækkende samarbejde med erfarne vvs-installatører, hvilket også kommer el-installatører til gode.

- Vi kommer ind i billedet som fagfolkenes forlængede arm. Vi tilbyder også gerne at rådgive og koordinere, hvis man eksempelvis er flere, som går sammen og byder ind på fag- og delentrepriser. Vi hjælper med dimensionering, projektering, installation og igangsætning, ligesom vores egne serviceteknikere altid er i nærheden, hvis der er brug for ekstra assistance i hverdagen. Samarbejdet betyder tryghed og sikkerhed, både for installatøren og slutkunden.

EL & TEKNIK i Odense

Man kan møde Vølund Varmeteknik på EL & TEKNIK i Odense, hvor firmaet præsenterer nyheden luft/luft-varmepumpen Nibe Aria og fremviser sit brede og dybe sortiment af energitekniske løsninger.

- Det er nyt for os at henvende os til el-installatører, og vi søger samarbejdspartnere og forhandlere, da stadigt flere af vores produkter passer ind i el-installatørernes sortiment. Samtidig kan vi tilbyde el-installatørerne et ekstra ben at stå på i kraft af vores samarbejde med vvs-installatører og projektsalg direkte til blandt andet landbrugssektoren. Vi ser en række synergieffekter og potentialer, som vi håber at få en snak med fagfolkene på EL & TEKNIK om.

På messen sætter Vølund Varmeteknik i øvrigt en Nibe Aria luft/luft-varmepumpe på højkant som præmie i en lille konkurrence. For at deltage skal man blot udfylde et konkurrencekort og aflevere det på Vølund Varmetekniks stand.

Mere fra Vølund Varmeteknik A/S

Vølund Varmeteknik A/S

volundvt.dk

Din specialist i udvikling og levering af varmetekniske og bæredygtige energiløsninger til boliger, institutioner og små og mellemstore virksomheder. Vores store erfaring er din garanti for den bedste rådgivning og service på markedet. Vølund Varmeteknik er mere end blot produkter Vælger du Vølund Varmeteknik, får du mer…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere