11.06.2019  |  VENTILATION  |  Branchen

Henter 40 arbejdspladser til byen: PostNord tager nyt postcenter i brug

Indhold fra partner Hvad er dette?

Hos PostNord har Tempus Heat A/S leveret lufttæpper, som hjælper med at opretholde et behageligt indeklima, et godt arbejdsmiljø og en energirigtig drift af det nye distributionscenter i Horsens.

150 postansatte fra Horsens, Hedensted, Skanderborg og Odder havde mandag første arbejdsdag på PostNords nye distributionscenter på Kometvej i Horsens.
Horsens: 150 ansatte ved PostNord havde mandag første arbejdsdag på posttjenestens nye lokale distributionscenter på Kometvej i Horsens.

At samle produktionen i større og færre huse er et nødvendigt onde med brevfaldet. Det er for dyrt at drive en masse små matrikler, og i virkeligheden giver det også god mening for et distributionscenter at ligge i et industriområde frem i et bycentrum.

Tommy Hundevad Andersen

Her har PostNord samlet den lokal brevomdeling og pakkeomdeling i to store haller på i alt 3100 kvadratmeter.

- Det er dejligt at være i nye faciliteter, men der er jo altid tryk på den første arbejdsdag. Nu skal vi lige have styr på de sidste fem procent, forklarede Tommy Hundevad Andersen, distributionschef i PostNords afdeling i Sydøstjylland, da han viste avisen rundt i de nye rammer.

Et nødvendigt onde

Distributionscentret huser ikke kun medarbejderne fra det tidligere brevcenter på Lichtenbergsgade og pakkecenteret på Løvenørnsgade, men også ansatte fra Skanderborg, Odder og seks postnumre, der tidligere hørte under PostNords Vejle-afdeling, og som i forbindelse med opførelsen af det ny center er blevet rykket til Horsens.

- For mange medarbejdere er det mere omstændeligt at komme til Horsens Syd i stedet for centrum, men de er glade for de nye rammer, siger Tommy Andersen, der understreger, at flytningen til den ny adresse har været en nødvendighed.

- At samle produktionen i større og færre huse er et nødvendigt onde med brevfaldet. Det er for dyrt at drive en masse små matrikler, og i virkeligheden giver det også god mening for et distributionscenter at ligge i et industriområde frem i et bycentrum, siger han.

Samlingen af PostNords lokale aktiviteter på Kometvej har betydet, at i alt 40 arbejdspladser er blevet flyttet til Horsens fra andre kommuner.

Slut med udendørs pakning
Det ny center består af 1600 kvadratmeter pakkehal, 900 kvadratmeter brevhal og 600 kvadratmeter administration, omklædning og frokostrum.

Og selvom flytningen har været nødvendig, har den ifølge Tommy Andersen også været til det bedre.

- Det er ikke længere tidssvarende at drive distributionscenter i en fireetagers bygning, som vi gjorde på Lichtenbergsgade. Der går for meget tid med at flytte ting op og ned. Tværtimod giver den nye adresse en række fordele, siger han.

- Alt er bygget efter moderne arbejdsmiljøregler, arbejdsforholdene er betydeligt bedre. Eksempelvis har medarbejderne været vant til at pakke posten udenfor, af og til i regnvejr. Nu kan de pakke posten på en rampe, under tag og med indendørsbelysning, siger Tommy Andersen.

Han slår samtidig på, at det er en fordel, at alle medarbejdere nu er samlet på samme etage.

- Det skaber mere synlighed medarbejderne imellem, og det giver mulighed for en mere nærværende ledelse, siger han.

Slipper for tung trafik
Den ny adresse på Kometvej er ikke kun en fordel for de ansatte, vurderer Tommy Andersen.

- Den centrale by slipper for den tunge trafik fra vores lastbiler. Samtidig kan de komme et kvarter hurtigere ud til Kometvej, end de kunne ind til centrum, og dermed vil pakkerne nå hurtigere frem til pakkeboksen på adressen, siger Tommy Andersen.

Det nye postcenter bringer post ud til Horsens, Hedensted, Skanderborg og Odder.

Mere fra Tempus Heat A/S

Tempus Heat A/S

http://tempusheat.dk/

Tempus Heat A/S er en moderne rådgivnings-, handels- og servicevirksomhed, som er eksklusiv distributør af det komplette produktprogram fra Frico. Med fokus på mennesker, energi og økonomi leverer vi en bred vifte af energirigtige opvarmningssystemer.Vi tilbyder rådgivning til bygherrer, rådgivende ingeniører, arkitekter, grossister, installatører og slutbrugere. Vi står til rå…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere