31.05.2021  |  EL  |  Arbejdsredskaber

Her er verdens mest kompakte og energioptimerede UPS

Schneider Electric lancerer en banebrydende UPS-nyhed, som er den mest energioptimerende og kompakte løsning på markedet.

Den nye UPS-løsning fra Schneider Electric, Galaxy VL, er en game changer, fordi den på en og samme tid fylder mindre og kan mere. Løsningener designet til datacentre, der ønsker at effektivisere energiforbruget og samtidig er afhængige af at optimere og kapitalisere den fysiske kapacitet til kunderne.

Galaxy VLer markedets mindste UPS-anlæg. Det fylder kun 0,8m2 og er dermed cirka 50 procent mere kompakt end ellers kendt fra branchen. Derudover kan det leveres med litium-ion-batterier, som sikrer en total pladsbesparelse på op til 70 procent sammenlignet med traditionelle blybatterier.

Skræddersyet skalering

Galaxy VL har en modulær arkitektur, hvilket gør det muligt at skalere enheden til det konkrete behov. Den detaljerede skaleringsgrad gør op med traditionelle UPS-løsninger, hvor det hidtil typisk har været muligt at skalere i større moduler ad gangen. Med Galaxy VL kan effekten øges gradvist fra 200 kW til 500 kW med moduler af 50 kW stykket.

”Den modulære arkitektur gør det muligt at tilpasse størrelsen løbende og dermed vokse i takt med forretningen. Det er en hidtil uset kompakt og fleksibel løsning, som vi har udviklet baseret på konkret efterspørgsel i markedet”, siger Henrik Grønning, Secure Power-ekspert i Schneider Electric.

”Det handler om at tænke langsigtet, både når det kommer til energi og økonomi. Galaxy VL er en langtidssikret løsning, der imødekommer klimakravene og samtidig giverstore økonomiske besparelser på sigt. For selvom der findes UPS-løsninger til en lavindkøbspris, viser beregninger, at Galaxy VL rent faktisk er en billigere løsning overen 10-årig periode”, siger Henrik Grønning, Secure Power-ekspert i Schneider Electric.

Galaxy VL er designettil datacentre fra 200-2000 kWog kan derfor dække størstedelen af behovet i datacentermarkedet i Danmark.

-CH

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere