30.09.2019  |  VVS  |  Sanitet

Herskabslejlighed på Østerbro når nye højder med GROHE

Indhold fra partner Hvad er dette?

Renoveringen af hjemmet kan være et større projekt, som for mange ikke er til at overskue. Men når først renoveringen er ovre og man kan indtage de nye og opgraderede hjemlige omgivelser, er det dét hele værd.

En 53-årig familiefar på Østerbros Dag Hammerskjolds Allé oplevede denne dejlige følelse efter at have fået totalrenoveret to badeværelser med armaturer, brusere og skylletoilet fra GROHE.

Familiefaren ville gerne renovere lejlighedens badeværelse, som var bygget i 1950 og derfor trængte til at blive moderniseret. ”Jeg ville gerne have et badeværelse som var sprit-nyt og state of the art”, sådan lød det fra familiefaren på Østerbro. Derfor var det for ham også en selvfølge at sanitetsløsningerne skulle være fra GROHE. ”Jeg har altid haft GROHE og det fungerer bare, det er kvalitet pakket ind i et lækkert design”.

Udover ham selv huser lejligheden også hans kæreste og to teenagebørn, som især er glade for de nyinstallerede brusere grundet deres store størrelse og de bløde vandstråler de leverer. Vandet rammer hele kroppen uden, at bruge en stor mængde vand.

State of the art er lig med skylletoiletter i hans optik. Første gang han oplevede et skylletoilet var i Wien, og lige siden har han glædet sig til at få ét derhjemme. Det længe ventede skylletoilet blev et GROHE Sensia Arena. Dette skyldes især en helt bestemt feature, siger han med et lille smil på læben. ”Jeg er jo kommet i en alder hvor man skal ud at nattisse, og der er det altså rigtigt dejligt, at der er lys i toiletkummen. Ikke så meget at man vågner for meget, men lige præcist nok til, at man kan se, hvad man laver”.

Og det er hele familien vist glade for.


Se selv forandringen i før- og efter billederne.

Læs mere om familiefarens højtelskede skylletoilet fra GROHE, her

Du kan også se nærmere på de brusehoveder som teenagerne i hjemmet elsker, her

Tags: Grohe A/S

Mere fra Grohe A/S

Grohe A/S

www.grohe.dk

  • grohe@grohe.com
  • +45 44 65 68 00
  • Sluseholmen 8C, 2. TH., 2450 København SV

GROHE er et førende globalt brand indenfor komplette badeværelsesløsninger og køkkenudstyr og har i alt over 6.000 medarbejdere, heraf 2.400 i Tyskland. Siden 2014, har GROHE været en del af LIXIL Group Corporation. Som et internationalt brand forfølger GROHE brandværdierne teknologi, kvalitet, design og bæredygtighed og bestræber sig p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere