07.09.2021  |  EL  |  El-materiel

HI21: Enkel indsamling af alle relevante forbrugsværdier

Indhold fra partner Hvad er dette?

I dag skal bygninger styres på en energieffektiv måde. Deres forbrugsværdier skal derfor registreres. Energimålerne fra EMpro produktfamilien fra Phoenix Contact er betjeningsvenlige produkter, som forebygger uautoriseret adgang.

Se EMpro i aktion på årets HI-messe. Du finder os på stand E4040 - vi ses.

I de fleste industrielle applikationer er opsamling af energidata standard praksis, da brugerne i mange applikationer benytter energimålere til at registrere strøm, spænding, effekt og andre variabler. Grundene hertil er komplekse, men primært er målet at reducere energiforbruget og/eller øge effektiviteten. For at opnå dette skal brugerne installere måleteknologi, dog med fokus på forskellige opgaver – nemlig deres faktiske kompetenceområde. Ved udvælgelse af egnede komponenter skal brugerne finde ud af, hvilke energimålere, der nemt og hurtigt giver dem de data, de har behov for. Ved at udvikle nye komponenter i EMpro produktfamilien har Phoenix Contact fundet en løsning, som specifikt tilfredsstiller disse krav. Det brede produktprogram giver brugerne valget mellem tre forskellige typer komponenter til installation på frontpanelet og DIN-skinne installation med eller uden display.

Kunder i dag går ud fra, at komponenter vil være brugervenlige. Med selvforklarende menuer og et optimalt betjeningskoncept kan brugerne hurtigt og effektivt gøre sig bekendt med produktet, således at produktet nemt kan benyttes. I den henseende har den industrielle sektor meget at kompensere for – hvem vil ikke gerne være i stand til at benytte de kendte betingelser fra deres private virke på samme måde i deres arbejdsliv? Med de nye energimålere fra EMpro produktfamilien sætter Phoenix Contact nye standarder for intuitiv håndtering af industrielle produkter. Når alt kommer til alt, er enestående anvendelse afgørende, særligt når det handler om komplekse komponenter.

Er du blevet nysgerrig?
Download hele artiklen fra vores hjemmeside!

Læs mere om energi- og effektmåling

Mere fra PHOENIX CONTACT

PHOENIX CONTACT

www.phoenixcontact.dk

PHOENIX CONTACT er global markedsleder inden for innovativ tilslutnings- og automatiseringsteknik. Vores produktprogram, som er under konstant teknologisk udvikling, består af mere end 60.000 til mange forskellige brancher og industrier, og produkterne er i særdeleshed egnet til anvendelse inden for følgende områder: styretavler, field installation, komponent- og tilslutningsteknik og systemer og…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere