15.02.2022  |  EL  |  El-materiel

High Power Charging op til 500 kW – nu til CCS type 1

Indhold fra partner Hvad er dette?

DC ladekablerne, Charx connect til lynhurtig High Power Charging (HPC) fås nu også til den nordamerikanske CCS type 1 ladestandard.

DC ladekablerne, Charx connect til lynhurtig High Power Charging (HPC) fås nu også til den nordamerikanske CCS type 1 ladestandard. Et omfattende program af tilbehør afrunder HPC programmet.

De væskekølede CCS ladekabler opnår permanent ladeeffekt på op til 500 kW uden at gå på kompromis med håndtering og sikkerhed. Med den effekt kan elbilers batteri oplades på blot få minutter. Den valgfri væggennemføring gør installation af ladekablet på ladestationen hurtig og sikker. Det fleksible ladekabel, gummihåndtag på ladestikket og et separat tilgængeligt kabelgreb sikrer komfortabel håndtering. Samtidig fås et passivt køleelement, som pumper miljøvenlig vand-glykol-baseret kølevæske gennem kabel og ladestik under ladeprocessen. Det halvåbne kølekredsløb gør det nemt at genopfylde kølesystemet i forbindelse med vedligeholdelse.

Derudover tilbyder de intelligente HPC ladestik flere muligheder for overvågning, som giver øget sikkerhed og transparens og mulighed for rettidigt vedligeholdelsesarbejde: med det præcise temperaturmålesystem med i alt 5 sensorer er ladeprocessen sikker og kølesystemets intensitet kan kontrolleres effektivt og efter behov. Den integrerede positionerings- og stødsensor giver information om aktuel status for ladestikket. En lækagesensor overvåger permanent det inderste af ladestikket for læk af kølevæske. Evaluering af denne sensor via det integrerede CAN bus interface gør det muligt at implementere forebyggende vedligeholdelse. Ved hjælp af reparations-sæt kan sammenkoblingsflade og strømkontakter udskiftes ifm. vedligeholdelsesarbejde uden at afbryde kølekredsløbet, og dermed elimineres behovet for at udskifte hele ladekablet.

Mere om ladeteknik til elbiler

Mere fra PHOENIX CONTACT

PHOENIX CONTACT

www.phoenixcontact.dk

PHOENIX CONTACT er global markedsleder inden for innovativ tilslutnings- og automatiseringsteknik. Vores produktprogram, som er under konstant teknologisk udvikling, består af mere end 60.000 til mange forskellige brancher og industrier, og produkterne er i særdeleshed egnet til anvendelse inden for følgende områder: styretavler, field installation, komponent- og tilslutningsteknik og systemer og…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere