28.01.2020  |  EL  |  El-materiel

HighSpeed / Højhastighedskamera

Indhold fra partner Hvad er dette?

When it is too fast to see, and too important not to..

Elma Instruments præsenterer Phantom High-Speed kameraer fra Vision Research USA, der betegnes som en af de absolut ledende producenter indenfor professionelle High-Speed kameraer. Sortimentet af Phantom High-Speed kameraer spænder bredt, og med billedopløsning op til 4K vil du kunne løse selv de mest krævende opgaver.

Applikationer hvor High-Speed optagelser bruges, er ofte i forbindelse med forskning, tv-produktion, fejlfinding af mekaniske processer samt test af div. produkter og sikkerhedsudstyr.

Industrien vælger Phantom High-Speed

Optag processen med et Phantom High-Speed kamera i forbindelse med f.eks. udvikling, analyse og fejlfinding - Elma Instruments kan levere kameraer der optager op til 1 million billeder pr. sekund (FPS). 

Phantom Ultrahigh-Speed serien

Disse kameraer har en super opløsning på op til 4 Mpixel, kameraerne anvendes hovedsageligt i forsvaret samt til applikationer inden for forskning og udvikling. Den maksimale opløsning er 2560x1600 og op til 1.000.000 FPS ved reduceret opløsning - den interne hukommelse er op til 288GB.

Se mere på www.elma.dk eller ring på 70 22 10 00. 

Mere fra Elma Instruments A/S

Elma Instruments A/S

www.elma.dk

Elma Instruments A/S er total leverandør af test- og måleudstyr til den professionelle bruger. Vi har mere end 40 års erfaring og leverer til bl.a.: el-, solcelle-, netværk-, VVS-, ventilations-, energi-, termograferings- og autobranchen. Vi har eget service- og kalibreringsværksted og står altid til rådighed for en snak om instrumenter.

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere