19.10.2017  |  EL  |  Intelligente installationer

Hikvision lancerer adgangskontrolløsning i Europa

Indhold fra partner Hvad er dette?

Fleksibel sikkerhedsløsning giver tryghed takket være sikker adgang

HOOFDDORP, Holland – 5. oktober 2017 – Hikvision, verdens førende leverandør af innovative videoovervågningsprodukter og -løsninger, sender sin nye adgangskontrolløsning på det europæiske marked. Kunderne garanteres et trygt miljø takket være sikker adgang med en komplet, end-to-end-løsning – fra kameraer til kontrolenheder, fra alarmrelæer til IP-arkitektur, fra dørlåse til digitale videooptagere.

Denne løsning muliggør fuld integration med Hikvisions samtaleanlæg og indtrængningssortiment via iVMS-software. Den giver også kunderne mulighed for at kontrollere Hikvision-produkter eksternt vha. mobil-appen Hik-Connect. Når løsningen er på plads, har kunderne fuld kontrol over adgang til bygning, værelser og følsomme områder. Denne løsning gør det muligt for dem at overvåge den tidsmæssige tilstedeværelse, samtidig med at den beskytter aktiver.

Løsningen er, med en lang række valgmuligheder, yderst fleksibel – man kan fx vælge mellem flere kortlæserdesigns. Den byder på aflåsning af flere døre, multi-kort, antipassback og funktionerne superkort/super-adgangskode, og den kan håndtere op til 100.000 kort og 30.000 hændelsesposter.

Hikvision-adgangskontrol er et fantastisk supplement til virksomheders sikkerhedsløsninger i en lang række forskellige brancher – fra industrielle komplekser og sundhedsfaciliteter til kommercielle bygninger. Den er også velegnet til små og mellemstore virksomheder samt almennyttigt boligbyggeri.

"Adgangskontrol er den sidste brik i puslespillet, der fuldfører vores sikkerhedssystem," siger Cenek Maly, Channel Product Manager for ikke-videoprodukter i Europa. "Sammen med overvågningssystemer, samtaleanlæg og indtrængningsproduktlinjer kan vi tilbyde vores kunder en totalløsning. Og, ved hjælp af gratis applikationer som iVMS 4200 og den intelligente mobil-app Hik-Connect, kan vi kontrollere områderne eksternt og på en enkel måde nemt få alting konfigureret."

Om Hikvision
Hikvision er verdens førende leverandør af videoovervågningsløsninger. Hikvision, der har branchens største forsknings- og udviklingsteam, bruger sine avancerede produktionsfaciliteter til at designe og udvikle innovative overvågningssystemer og videoovervågningsprodukter til ethvert sikkerhedsbehov. Få flere oplysninger på Hikvisions websted www.hikvision.com.

Mere fra HIKVISION Europe B.V.

HIKVISION Europe B.V.

www.hikvision.com/europe

Hikvision er verdens førende leverandør af videoovervågningsprodukter og -løsninger. Hikvision, har branchens største forsknings- og udviklingsteam, og bruger sine avancerede produktionsfaciliteter til at designe og udvikle innovative CCTV- og videoovervågningsprodukter. Virksomhedens samlede produktudvalg omfatter intelligente IP-kameraer, analoge HD-kameraer, speeddome-kameraer, netværksvideoopt…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere