13.02.2017  |  EL  |  Sikring

Hikvision lancerer serie af højtydende eksplosionssikre kameraer

Indhold fra partner Hvad er dette?

Hikvision – verdens førende leverandør af innovative videoovervågningsprodukter og -løsninger – har lanceret tre nye ATEX- og IECEx-godkendte standardnetværkskameraer, inklusiv to bullet- og en PTZ-dome-model. Hermed leverer de en sikker kameraløsning til

Modstandsdygtighed over for eksplosioner 
I tråd med Hikvisions mål om at udvikle og lancere overvågningsprodukter, som opfylder kundernes specialbehov, er Hikvisions seneste eksplosionssikre kamera 304- og 316L-huse fremstillet af rustfrit stål, hvilket giver maksimal modstandsdygtighed over for korrosion og eksplosioner og giver kameraerne IP68-certificering som sikrer afvisning af vand/støv.

Hvis der er behov for overvågning i krævende miljøer, hvor kameraet anvendes i områder med brændbart materiale, giver de nye eksplosionssikre kameraer en højtydende og sikker videoløsning.

Typiske anvendelser omfatter potentielt farlige områder eller områder med eksplosionsfare som fx. anlæg til gas- og oliebehandling og -lagring, kemiske fabrikker, industriarealer, dybe miner eller marineanvendelse.

DarkFighter-teknologi
De eksplosionssikre kameramodeller benytter Hikvision DarkFighter-teknologi til ultralav belysning, hvilket giver en minimumsbelysning på helt ned til 0,005 lux i farvetilstand og 0,0005 lux i sort-hvid tilstand. Resultatet er krystalklare farve- og sort-hvide billeder under forhold, hvor traditionelle kamera må give fortabt. Serien leveres også med progressiv billedscanningssensorer på 2MP og 4MP CMOS, 1080 p-video i Full HD på op til 60 bps, tredobbelt videostreaming, 3D DNR og 120 dB WDR. 

H.265+ Smart codec
De nye kameraer reducerer  båndbredden væsentligt og de dertil knyttede lagringsudgifter reduceres, idet kameraerne understøtter den seneste Hikvision H.265+ smart codec-teknologi. Den intelligente algoritme H.265+, der er udviklet af Hikvision, er en enestående krypteringsteknologi baseret på H.265/HEVC-standarden (High Efficiency Video Coding), som har den fordel, at den mindsker bithastigheden på overvågningsvideo betydeligt takket være tre kerneteknologier, nemlig: Forudsigelse, kodning (prognosekryptering), Noise Suppression (støjundertrykkelse) og Bitrate Control (styring af bithastighed).

Den nye serie af eksplosionssikre kameraer benytter 100-240 V AC og PoE-strømføring, og oplevelsen forbedres via intelligente analyse funktioner så som Smart Detection, Smart Tracking, ANPR m.fl. Dermed udgør serien en robust videoovervågningsløsning til brug i ethvert krævende/kritisk driftsmiljø. Kameraerne understøtter også intern lagerplads på op til 128 GB via SD-kort.

Serien af eksplosionssikre Hikvision-kameraer består af: 
DS-2XE6222F-IS 2MP Eksplosions-sikkert netværks bullet kamera, DS-2XE6242F-IS 4MP Eksplosions-sikkert netværks bullet kameraog DS-2DF6223-CX (W) 2MP Eksplosions-sikkert netværks PTZ kamera.
 

Mere fra HIKVISION Europe B.V.

HIKVISION Europe B.V.

www.hikvision.com/europe

Hikvision er verdens førende leverandør af videoovervågningsprodukter og -løsninger. Hikvision, har branchens største forsknings- og udviklingsteam, og bruger sine avancerede produktionsfaciliteter til at designe og udvikle innovative CCTV- og videoovervågningsprodukter. Virksomhedens samlede produktudvalg omfatter intelligente IP-kameraer, analoge HD-kameraer, speeddome-kameraer, netværksvideoopt…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere