09.01.2018  |  EL  |  Sikring

Hikvision lancerer verdens første Deep Learning-NVR

Indhold fra partner Hvad er dette?

Hikvision, som er verdens førende leverandør af videoovervågningsprodukter og -løsninger, har lanceret en markant ny NVR-enhed, der på intelligent og effektiv vis bortfiltrerer alarmer, som er udløst af dyr og livløse genstande.

Den nye NVR-enhed, iDS-9632NXI-I8/16S, som har 32 kanaler, er et resultat af Hikvisions innovative teknologier, der stammer fra it-branchens "Deep Learning"-koncept. Enheden er planlagt til at blive den første udgivelse i en ny række af "Deep Learning"-produkter i Hikvisions DeepinMind-serie.

NVR-enheden i Hikvisions DeepinMind-serie efterligner den menneskelige tanke- og hukommelsesproces og inkorporerer avancerede "Deep Learning"-algoritmer, der kopierer processen i den menneskelige hjernes neurale netværk for at opnå forbavsende præcise og pålidelige resultater inden for videoindholdsanalyse (VCA).

Lanceringen af den innovative iDS-9632NXI-I8/16S-enhed, der er udstyret med en særlig teknologi til registrering af menneskekroppe, forventes at sætte nye standarder for alarmaktiveret overvågning, da den effektivt bortfiltrerer falske alarmer, der er udløst af dyr, blade og andre tilfældige genstande, ved at identificere og udløse menneskelig aktivitet med en nøjagtighed på mere end 90 %. Produktet anvender en højhastigheds-GPU (Graphics Processing Unit) til at udføre hurtigere databehandling. "Deep Learning"-algoritmen og GPU-designet gør enheden hurtigere og mere præcis end eksisterende NVR-enheder, der bruger normale CPU'er. Derudover kan brugerne søge i optagelser og finde mål langt hurtigere end med en traditionel NVR-enhed. 

Andre funktioner ved NVR-enheden i DeepinMind-serien omfatter videoindgang til IP-kameraer med op til 32 kanaler (op til 12 MP hver), HD-videoudgang og -afkodning, hot-swappable harddisk, RAID 0-, 1-, 5-, 6-, 10-konfigurationer (til harddiske med en kapacitet på op til 8 x 8 TB og adresserbar dobbelt-NIC.

Du kan erstatte din eksisterende optager med NVR-enheden i DeepinMind-serien, iDS-9632NXI-I8/16S, med ét enkelt trin, hvis du ønsker at aktivere et intelligent læringsniveau, der ikke tidligere var muligt med traditionel kamera og NVR baseret videoindholdsanalyse (VCA). Opgraderingen af et konventionelt videoovervågningssystem forbedrer videoovervågningens resultater markant og sætter en helt standard for effektiv sikkerhed.

"Med traditionel edge-baseret VCA, der anvendes i kamera, beror alarmaktiveringens nøjagtighed på strenge krav til billedets baggrund. Indtil nu har nøjagtigheden af deres intelligente genkendelse og analyse i tilsvarende situationer været inkonsekvent," siger Keen Yao, der er vicedirektør for Hikvision International Business Centre. "Med introduktionen af NVR-enheden i DeepinMind-serien tilbyder Hikvision installatører og slutbrugere en helt ny standard for alarmaktiveringens nøjagtighed og dermed en mere effektiv styring af overvågningssystemer."

Mere fra HIKVISION Europe B.V.

HIKVISION Europe B.V.

www.hikvision.com/europe

Hikvision er verdens førende leverandør af videoovervågningsprodukter og -løsninger. Hikvision, har branchens største forsknings- og udviklingsteam, og bruger sine avancerede produktionsfaciliteter til at designe og udvikle innovative CCTV- og videoovervågningsprodukter. Virksomhedens samlede produktudvalg omfatter intelligente IP-kameraer, analoge HD-kameraer, speeddome-kameraer, netværksvideoopt…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere