13.07.2017  |  Varmeanlæg

Hjælp dine kunder til en lun sommer for billige penge

Indhold fra partner Hvad er dette?

De lyse, danske sommeraftener er fantastiske, men ofte er der for få af dem. Derfor kan du forlænge sommeren med Solamagics energieffektive varmelamper.

Du kan hente store besparelser ved at bruge Solamagic varmelamper. En standard gas-terrassevarmer forbruger cirka 32 kroner i timen, hvorimod Solamagics 1400ECO+ PRO-varmelampe bruger cirka 2,85 kroner i timen.

Hvis du eksempelvis bruger din terrassevarmer 100 timer i løbet af sommeren, vil en Solamagic terrassevarmer koste dig 285 kroner, mens en gas-terrassevarmer vil koste 3200 kroner. En besparelse på næsten 3000 kroner.

Solar forhandler de energibesparende og miljøvenlige varmelamper, og du kan finde dem i vores webshop.

Læs meget mere om Solamagic i vores nyeste nummer af Solar Indsigt her.

Mere fra Solar Danmark A/S

Solar Danmark A/S

www.solar.dk

Solar Danmark er din sourcing- og servicevirksomhed inden for el, vvs, industri og klima/energi. Hver time arbejder vi for, at det er din virksomhed, der vinder i et konkurrencepræget marked. Vinder ordrer. Kundernes gunst. Og omsætning. Uanset din udfordring, er vi til for dig: Når der ikke må være plads til fejl i løbet af en travl arbejdsdag. Men ogs…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere