07.09.2018  |  EL  |  Branchen

Hoffmann udvider på el-service og køber KLJ-EL

Med opkøbet af el-installationsvirksomheden KLJ-EL, vil Hoffmann føje flere ressourcer til sin el-service.

Entreprenør- og installationsvirksomheden Hoffmann udvider igen el-service aktiviteterne og har pr. 1. september opkøbt el-installationsvirksomheden KLJ-EL i Lejre.

Hoffmann Teknik har igennem en årrække haft en kontrolleret vækst, og opkøbet af aktiviteterne i KLJ-EL tilføjer flere ressourcer til serviceafdelingen.

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Læs også: Hoffmann udvider i Jylland

Den tidligere ejer af KLJ-EL, Karsten Leth Jensen, vil i forbindelse med opkøbet - og sammen med resten af medarbejderne - fortsat servicere eksisterende samt nye kunder under samme navn og fra samme adresse i Lejre.

Sektionsleder Jan Ib Andersen får det overordnede ansvar for at integrere KLJ-EL i Hoffmann Teknik, som på Sjælland er lokaliseret i Skibby, Allerød og Glostrup.

 -JMA

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere