19.07.2016  |  EL  |  Branchen

Hold øje med disse fem ting når du køber ind!

Indhold fra partner Hvad er dette?

Hvis du bruger KlarPris når du køber ind, så er der lige et par ting du skal holde øje med - for så opnår du nemlig endnu bedre indkøbspriser!

Mange bliver meget imponeret over at se, hvor enkelt det er, når man skal købe ind med KlarPris - og med god grund, for det populære it-værktøj gør det meget nemt at sammenligne priser fra de enkelte grossister.

Du kan se en kort video med det her.

Men når du bruger KlarPris, er der lige fem ting, som du skal være særlig opmærksom på.

  1. Start med det simple - find blot "hovedvaren", så foreslår systemet dig nemlig selv relaterede varer.
  2. Hold øje med tilbudsvarer - systemet viser dig nemlig om varen er på tilbud hos din grossist (og så er der mange penge at spare!)
  3. Undersøg alternativer - ofte har en grossist et alternativ til den vare du søger (og det kan ofte være et billgere alternativ).
  4. Grå markeringer - dette fortæller dig, om grossisten regner i enheder eller i længder.
  5. Splitkøb med omtanke - det er ikke altid det kan betale sig at købe det billigste fra flere forskellige grossister (du skal jo f.eks. betale for to gange fragt).

"Rigtig mange af vores kunder oplever at de får endnu mere for pengene, når de bliver opmærksomme på disse ting" fortæller Jens Davidsen, direktør i KlarPris.

Du kan læse mere om de fem tips i denne artikel.

Tags: KlarPris A/S

Mere fra KlarPris A/S

KlarPris A/S

http://www.klarpris.dk/

KlarPris samler leverandørerne ét sted, så du får det fulde overblik over markedet. Derfor sparer du både tid og ressourcer, når du handler via markedspladsen. Få dine leverandører samlet ét sted, så du ikke skal besøge flere hjemmesider, hver gang du handler. Se alt i netto-priser med markedets smarteste indk…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere