08.11.2018  |  EL  |  Branchen

Hold fri, når du forlader byggepladsen – slip for papir-arbejdet

Indhold fra partner Hvad er dette?

Ønsker du at forenkle hverdagens arbejdsgange i forbindelse med dokumentation og have det fulde overblik af dit arbejde?

Det er ingen hemmelighed at kvalitetssikring af dit arbejde oftest kan være en langsommelig proces, hvor udførelsen af dokumentationen og registreringen på computer godt kan trække ud til de lange aftenstimer.

iKontrol har i samarbejde med mange fagfolk på tværs af brancher, udviklet et digitalt KS-system. Dette gør din hverdag meget nemmere, og som tilgodeser dine arbejdsgange, så du nemt kan udføre dokumentationen via din mobile enhed. Efterfølgende registreres dine notater automatisk i systemet og du slipper dermed for yderligere arbejde på kontoret.

Du kan dermed holde fri, når du forlader byggepladsen.

Læs mere om iKontrol og hvordan vi kan digitalisere din kvalitetssikring

Mere fra iKontrol ApS

iKontrol ApS

https://ikontrol.dk

iKontrol er Danmarks mest intuitive og brugervenlige system til digital kvalitetssikring og fotodokumentation. Med iKontrol samler du din kvalitetssikring ét sted og afslutter dine registreringer i én arbejdsgang. Med iKontrol sikrer du en høj kvalitet i byggeri og serviceydelser, da vi er et nemt og brugbart redskab, der kan anvendes på alle niveauer i organisat…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere