01.05.2018  |  EL  |  Arbejdsredskaber

Hold styr på værktøjet – med værktøjsrebellerne fra Wera

Indhold fra partner Hvad er dette?

Farvekoder og en værktøjstaske, der er mere end bare en taske, gør arbejdsdagen meget mere effektiv.

Wera kalder sig selv for ’tool rebels’, og værktøjsrebeller er lige det, de er. De skruer nemlig lige en tand mere op for kreativiteten og gør tingene anderledes, smartere og mere ’hardcore’ – og med stor respekt for kvalitet. Både når det gælder selve værktøjet, men også når det handler om opbevaring og overblik.

Tool finder – farvekoder giver overblik

Det er slut med at famle rundt og spilde tid på at finde den rigtige skruetrækker.
Weras skruetrækkere, bits, gaffelnøgler og andet håndværktøj har forskellige farver, så det gør det hurtigt og nemt at finde lige præcis det, man står og skal bruge til den enkelte opgave. Udover farverne står størrelsen og typen også i bunden af hvert stykke værktøj. 

Læs også: Lemvigh-Müller har fået en rebel i familien

Du kan altså hurtigt kende forskel på TORX®, Schlitz, Phillips og Pozidriv – og snuppe det, du skal bruge med det vons. Det er hele konceptet med Tool Finder.

Wera 2go – ta’ værktøjet med på farten 

Were 2go er mere end blot en værktøjstaske – det er smart opbevaring, der gør det let at transportere sit værktøj. Taskerne er modulopdelt, så man kan have lige så meget med, som man skal bruge. Og så slipper man for at have favnen fyldt eller finde på hjemmelavede måder at transportere udstyret. 

Alt samlet på ét sted 

Se et stort udvalg af produkter fra Wera i Lemvigh-Müllers webshop Mit Lemu.

Mere fra Lemvigh-Müller A/S

Lemvigh-Müller A/S

www.lemu.dk

Du får hos Lemvigh-Müller et bredt og omfattende sortiment, når det gælder produkter og komponenter og kompetencer til industrien og installationsbranchen – el, vvs og ventilation.Få dine varer fra dag til dagVi ser det som vores opgave at hjælpe dig med at drive en god forretning. Derfor arbejder vi hele tiden på at have et effektivt og pålideligt logistik- og distributionskoncept, der efter afta…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere