07.03.2017  |  VVS  |  Sanitet

Hotel Koldingfjord giver badeværelserne nyt liv med Grohe

Det over 100 år gamle Hotel Koldingfjord har installeret 98 håndvaske og 100 brusetermostater fra Grohe.

Hotel Koldingfjord er over 100 år gammelt, men vil stadig være med på noderne, når det gælder bæredygtigt vandforbrug kombineret med æstetik.

Derfor har hotellet, i forbindelse med en renovering, valgt at installere 80 Essence håndvaskarmaturer, 18 elektroniske håndvaskarmaturer og 100 nye brusetermostater, alt sammen fra armaturproducenten Grohe.

”Vi var bekendte med, at hygiejne og miljø spiller en stor rolle for Hotel Koldingfjord. Så vi rådgav dem til at vælge den berøringsfrie løsning på alle hotellets offentlige steder”, siger Thomas Knudsen, projektchef hos Grohe.

Læs også: VVS-firma satser på flere facadeopgaver

Den berøringsfrie løsning betyder, at der hver dag bliver sparret på vandforbruget, samtidig med at hygiejnen er blevet forbedret. Armaturerne er desuden batteridrevne og har en levetid på syv år.

-CHM

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere