15.06.2021  |  VVS  |  Sanitet

Hotel Villa Copenhagen har valgt AXOR til badeværelserne

På Villa Copenhagens badeværelser finder man AXORs produkter i form af håndvaske, badekar og bruseområder, hvor nogle af AXOR-armaturerne er specialtilpassede med Shamballa diamantgreb.

Når det gælder bæredygtighed, har Villa Copenhagen valgt at fokusere på fire af FN’s verdensmål for bæredygtig udvikling. Arbejdet hen imod målene indebærer en række tiltag for miljøet og lokalsamfundet – blandt andet med fokus på råvarerne i restauranten, faciliteter og tilbud på værelserne og de valgte byggematerialer. Det var derfor et krav, at armaturer og brusere til hotellet var vand- og energibesparende uden at gå på kompromis med design, kvalitet eller komfort. Og der var AXOR et oplagt valg, da alle mærkets håndvaskarmaturer og en lang række brusere automatisk sparer på vandet takket være den indbyggede EcoSmart-teknologi.

”Vi er selv en grøn virksomhed med fokus på bæredygtighed lige fra produktion til færdigt produkt, så det var ikke noget problem at leve op til projektets høje krav på dette område. Det brusersystem, Villa Copenhagen ønskede rent designmæssigt, fås ikke som standard i en vandbesparende EcoSmart-version, men det fremstillede vi specielt til dem”, fortæller Dan Rosendal, salgschef i Hansgrohe Danmark.

Samtidig kunne AXOR tilbyde specialtilpassede løsninger i form af eksempelvis AXOR FinishPlus specialoverfladerne, der lod hotellet vælge produkter i den ønskede sorte, børstede krom-overflade, der ovenikøbet er PVD-behandlet for særligt høj kvalitet.

-CH

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere