16.05.2023  |  EL  |  El-materiel

Housing kits til omfattende beskyttelse og elektrisk tilslutning af forskellige printkort

Indhold fra partner Hvad er dette?

Elektronikhuse beskytter elektronik sikkert. Housing kits fra Phoenix Contact gør det nemmere at vælge hele huset til hurtige prototyper.

Elektronikhuse beskytter elektronik sikkert. Housing kits fra Phoenix Contact gør det nemmere at vælge hele huset til hurtige prototyper.

Både til mekanisk montage på en DIN-skinne i henhold til DIN EN 60715 og udenfor styretavlen danner det skræddersyede hussystem et solidt grundlag med integrerbare komponenter til grænsefladerne. For at rumme et elektronisk kredsløb inklusiv den tilhørende tilslutningsteknologi indeholder kittet alle de nødvendige komponenter til at montere et komplet hus, som er klar til brug med det samme. I industriel elektronik muliggør det hurtig og økonomisk implementering af individuelle komponenter og test opsætninger, også i små serier.

Mere information om elektronikhuse

Mere fra PHOENIX CONTACT

PHOENIX CONTACT

www.phoenixcontact.dk

PHOENIX CONTACT er global markedsleder inden for innovativ tilslutnings- og automatiseringsteknik. Vores produktprogram, som er under konstant teknologisk udvikling, består af mere end 60.000 til mange forskellige brancher og industrier, og produkterne er i særdeleshed egnet til anvendelse inden for følgende områder: styretavler, field installation, komponent- og tilslutningsteknik og systemer og…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere