29.09.2020  |  EL  |  Branchen

Hoyer Motors er nu en del af komponentdatabasen i Cabledim

Indhold fra partner Hvad er dette?

Vi er rigtig glade for at kunne annoncere at komponentdatabasen i Cabledim version 3.1 er udvidet med en serie af motorer fra Hoyer Motors.

Vi er rigtig glade for at kunne annoncere at komponentdatabasen i Cabledim version 3.1 er udvidet med en serie af motorer fra Hoyer Motors. Hoyer Motors er en førende leverandør af elektromotorer, frekvensomformere og styringer.

Med de nye komponenter i databasen har du således mulighed for at vælge konkrete Hoyer Motors produkter til dine beregninger.

Læs mere om hvordan den nyeste version af Cabledim kan hjælpe dig med at optimere dit arbejde omkring kabeldimensionering.

Mere fra PCSCHEMATIC A/S

PCSCHEMATIC A/S

www.pcschematic.dk

Software til automation og el-installation Hos PCSCHEMATIC er vi kendt som skaberne af elbranchens CAD-program PCSCHEMATIC Automation – og for vores effektive og kompetente support. Vi sælger og udvikler følgende produkter: PCSCHEMATIC Automation: Software til el-dokumentation PCSCHEMATIC Cabledim: Til dimensionering af kabler (Udviklet i samarbejde med…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere