29.10.2019  |  VVS  |  Virksomhedsdrift

Hudevad og Stelrad starter samarbejde med KlarPris!

Indhold fra partner Hvad er dette?

Varer fra begge brands bliver nu vist med logo i KlarPris. Når du bestiller varerne via webshoppen, vil ordren stadig gå til den leverandør, du vælger at handle hos.

Hudevad Radiator Design har i mere end 80 år produceret design radiatorer til det danske marked. Stolte designtraditioner kombineret med form, funktion og kvalitet er virksomhedens varemærke, og deres fleksible radiatorløsninger appellerer til både arkitekter, installatører og slutbrugere.

Stelrad er en af de absolutte pionerer på det europæiske radiatormarked. Den første stålpanel radiator rullede ud af produktionen helt tilbage i 1960, og i dag er virksomheden stadig en af de førende producenter på det europæiske radiatormarked.

“Vi vil gerne gøre det nemt for VVS- og byggebranchen at finde information og købe varer fra vores to brands. KlarPris hjælper os med synligheden, samtidig med at kunderne kan købe vores varer via leverandørerne i KlarPris.” – Martin Vangsø Erichsen, Salgschef for Hudevad og Stelrad.


Om KlarPris Partnerprogram

Programmet henvender sig til grossister, direkte leverandører og producenter, og giver en række fordele ved at sælge/markedsføre produkter via webshoppen. Alle partnere har mulighed for at vælge mellem en række services, og dermed skræddersy et værdiskabende program. Du kan læse mere om programmet for grossister og direkte leverandører her, og for producenter her.


Vil du også optimere dit indkøb?

Med KlarPris får du overblik over dit indkøb. Dermed sparer du både tid, penge og ressourcer. Prøv webshoppen gratis i 14 dage, og se hvor nemt det er!

Prøv 14 dage gratis

Mere fra KlarPris A/S

KlarPris A/S

http://www.klarpris.dk/

KlarPris er byggeriets foretrukne webshop! Vi samler dine leverandører ét sted, så du får overblik over varer og priser. Shoppen udregner også dine nettopriser, så du hurtigt kan se, hvor du får den bedste pris. Derfor sparer du både tid og penge, når du handler via vores webshop!   Når du bruger KlarPris' webshop…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere