17.07.2018  |  VVS  |  Sanitet

Hurtig og holdbar installation

Armaturproducenten Børma lancerer en ny serie af armaturer til bad og køkken. Serien Ceraflex skal mindske installationstiden og fordoble holdbarheden.

Børma lancerer en ny serie af armaturer til bad og køkken.

Med Ceraflex-serien har målet for producenten været at forene nem installation med fuld kundetilfredshed.

Hurtigere og lettere installation
Installation af Ceraflex består af Børmas Easy Fix-system – en enkelt rustfri stålbolt, der sammen med den specialdesignede bundpakning, sikrer og centrerer armaturet automatisk.

Det betyder, at installationen kan klares hurtigere end normalt, lyder det fra producenten.

Læs også: Nyt system gør det nemt at genbruge badevandet 

”Vi har testet systemet, og installatørerne kan spare op til 30 procent af installationstiden med Easy Fix-systemet. Ceraflex er i høj grad tænkt som en projektserie og i store byggerier, hvor mange armaturer skal udskiftes, giver den hurtige installation en mærkbar forskel”, siger product & marketing manager hos Børma, Pia Madsen.

Langtidsholdbare løsninger
Hjertet i Ceraflex er en ny kartouche, der skal sikre forlænget levetid.

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Kartouchen er testet til at holde til 500.000 bevægelser, hvilket svarer til 10-15 års regelmæssig brug. Det er betydeligt højere end industristandardens 300.000 bevægelser.

Desuden har Ceraflex en energibesparende funktion, som består af temperaturbegrænsning og vandsparefunktioner, der ifølge producenten kan give besparelser på op til 50 pct.

- JJK

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere