15.03.2018  |  VVS  |  Sanitet

Hurtig og nem montering af sanitet med nyt fikstursystem fra Gustavsberg

Indhold fra partner Hvad er dette?

Markedet for væghængte toiletter er trods årtiers fokus på renovering og nybyg af badeværelser fortsat kæmpe stort.

En ny undersøgelse, som sanitetsproducenten Gustavsberg har fået udført i samarbejdet med analyseinstituttet YouGov, viser, at hele 79 % af respondenterne fortsat har gulvstående toilet installeret og kun 21 % har valgt den ellers langt mere rengøringsvenlige og væghængte løsning.

Det kan bl.a. hænge sammen med, at det ofte kan være en både dyr og besværlig proces at skifte fra traditionelt gulvstående toilet til en vægskål. Men ikke med den nye wc-fikstur Triomont fra Gustavsberg. Her kan drømmen om væghængt badeværelses-porcelæn nemt og hurtigt blive til virkelighed.

14 cm er nok
Triomont-fiksturet fra Gustavsberg er kun 380 mm bredt og passer til langt de fleste badeværelser og gør det muligt at undgå store og dyre ombygninger.

”Fiksturet kræver kun en dybde fra væggen på mindst 14 cm og dermed behøver hele installationen ikke at fylde mere end et gulvstående toilet.  Samtidig kan man langt nemmere udnytte hjørner eller små rum med et minimum af pladsforbrug”, fortæller produktchef David Asmundsson hos Villeroy & Boch Gustavsberg AB.

Triomont fiksturet passer til samtlige væghængte toiletter fra både Gustavsberg og Villeroy & Boch med en boltafstand på 180 eller 230 mm og opfylder de strengeste testkrav til belastning på 400 kg.

High tech badeværelser
En markant tendens ved indretning af badeværelset er at prioritere gadgets og teknik lige så højt som lækkert design. Derfor vinder berøringsfrie elementer som sensorstyrede trykknapper til væghængte toiletter også mere og mere indpas derhjemme, hvor vi normalt ellers mest kender det fra offentlige miljøer. Men den berøringsfrie teknik sikrer også bedre hygiejne i familien og er mere velegnet til personer med fx gigt i fingrene.

Ifølge produktchef David Asmundsson fra Gustavsberg, er det tydeligt at se, at teknologien i højere og højere grad flytter ud på badeværelset:

” Det var vel kun et spørgsmål om tid, før der også blev lanceret en app til toilettet! Med Gustavsberg Triomont appen kan man ændre indstillingerne for det sensorstyrede skyl via sin smartphone eller tablet, så fx trykknappen lyser op, når man nærmer sig, eller toilettet automatisk skyller ud, når man fjerner sig. En fantastisk løsning til offentlige miljøer men også i hjem med glemsomme eller sløsede familiemedlemmer”.

LED-belysning i trykknappen giver frit valg mellem alle tænkelige farver for et cool og sjovt udtryk på badeværelset.

Sikring mod vandskader
Fiksturet leveres med fire vægkonsoller, så man helt slipper for borehuller i gulvet, hvor de fleste vandskader opstår. Hvis man monterer Triomont bag en tilbygget væg på et eksisterende badeværelse, vil der sikkert allerede være vådrumssikret. Er det ikke tilfældet, som fx på et gæstetoilet, hvor der sjældent er vådrumssikring, kan man tilkøbe en safebag, der sikrer lækagebeskyttelse.

Vandtilslutningen til toilettet kan ske fra toppen eller siden af cisternen, der tilmed er tilpasset montering med rør-i-rør-teknik. Afløbsknækket er enkelt at montere og kan nemt vrides, afhængig af om man vil have tilslutningen til højre eller venstre for fiksturet. Smarte detaljer der forenkler installationen og sikrer et flot, enkelt og stabilt resultat for kunden.

Om undersøgelsen
Presseinformationen bygger på en undersøgelse gennemført af analyseinstituttet YouGov i
perioden 31. januar – 3 februar 2018. Der er i alt gennemført 1023 CAWI-interview med danskere i alderen 18+ alderen.

Mere fra Villeroy & Boch Danmark

Villeroy & Boch Danmark

www.villeroy-boch.dk/

Inspiration til baddrømmenVilleroy & Boch Danmark A/S er en af Danmarks førende leverandører af totalløsninger til baderummet med produkter i standard, mellem og luksusklassen.Virksomheden markedsfører og sælger egne varemærker Villeroy & Boch og Gustavsberg og har i århundreder stået for innovation, tradition og ekseptionelt design.Udover at virksomheden sætter sit præg på trend og mærkev…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere